Verkoop direct je auto! Koop mijn auto!
0

Verkoop direct je auto! Koop mijn auto!

 15 mei 2020

Niet hoeven adverteren en wel je auto verkopen.

Nu je auto verkopen, zonder poespas. Dat is wat wij doen bij Autovendi.nl. Wij doen dit door alles wat rond een auto verkopen hoort voor jou te doen.

Van ons krijg je de volledige waarde van je auto. Door middel van professionele taxatie software zoals Autotelex en onze eigen professionele ervaringen. Hierdoor krijg je een eerlijk en net bod op je auto.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij zorgen voor het zorgeloos verkopen van je auto.

Er zijn talloze tips online voor het verkopen van je auto, en als je er naar zoekt, zal je genoeg andere verkoopsites vinden.

Waar kun je je auto allemaal kwijt?
Hieronder een lijstje met alle plekken waar je nu nog je auto kan verkopen.

Verkoop je auto aan naasten – Dit is meestal nadelig. Natuurlijk hoef je dan niet met onbekende mensen in contact te komen, maar zij verwachten dan vaak een vriendenprijsje voor de auto. En als er na de aankoop iets kapot blijkt aan de auto, kan het zijn dat ze bij jou verhaal komen halen.
Openbare online marktplaatsen – Een advertentie op deze plekken kost vaak geld, en leidt tot vaak tot een lang verkoopproces. Hierdoor loop je geld mis dat je wel had kunnen krijgen als de auto direct verkoopt.
De dealer – Je kunt je auto inruilen of verkopen aan een dealer. Maar een dealer geeft je vaak weinig geld doordat zij de auto ook moeten verkopen. En bij inruilen krijg je vaak niet eens de volledige waarde van je auto.
De sloop – Als je auto alleen nog zijn ijzer in gewicht waard is, kun je hem het best naar de sloop brengen. Maar dat is lang niet altijd zo, en vaak worden auto’s te snel naar de sloop gedaan terwijl wij alle auto’s kopen.

Denk jij: dit ziet er negatief uit, maar ik wil wel van mijn auto af. Dan ben je bij ons aangekomen. Bij ons is verkoopproces niet lang en krijg je de volledige waarde van je auto. Geen gezeur meer of moeten onderhandelen – je weet meteen waar je aan toe bent.

Verkoop nu je auto bij Autovendi.nl

Wij doen vrijblijvend een bod op uw auto. Als de auto is zoals u omschreven heeft dan is het bod gegarandeerd. Wij geven je een beter bod dan als je de auto zelf verkoopt, en wij accepteren elke auto.

Wij wensen je veel succes met je auto verkopen, en hopen van je te horen!

Categorie : Auto verkopen blog