Je Opel verkopen, makkelijk en snel, gegarandeerd!
0

Je Opel verkopen, makkelijk en snel, gegarandeerd!

 22 mei 2020

Opel is een van de meest voorkomende merken in Nederland. En dat is zeker niet zonder reden. Een Opel gaat jarenlang mee en het duurt lang voor dat je op deze auto uitgekeken bent en een nieuwe nodig hebt. Maar het is nu toch zo ver – je wil van je Opel af.

Wij bepalen de waarde van je auto door meerdere factoren. Onze taxatie experts gebruiken hun professionele kennis om jou een eerlijke prijs te geven. Ook houden we rekening met andere taxatie programma’s zoals Autotelex. Dit zorgt ervoor dat je de volle waarde krijgt
voor je mooie Opel. Ons bod is gegarandeerd, en de taxatie is gratis.

De geschiedenis van Opel

Opel vind zijn prille begin in 1862, toen het bedrijf werd opgericht in Hessen, een deelstaat in Duitsland. Het bedrijf maakte origineel naaimachines. In 1886 begon het te werken aan voertuigen, toen Opel begon met het maken van fietsen. Enkele jaren later, in 1899, begon het bedrijf ook met het bouwen van auto’s. Een van de redenen dat Opel nu zo sterk staat is dat ze dus al meer dan 100 jaar geleden begonnen zijn.

De Amerikaanse General Motors, van onder andere Chevrolet, nam in 1929 het bedrijf over. Tot 2017 hielden zij Opel vast, tot het in 2017 overgenomen werd door de Franse Groupe PSA van Citroën en Peugeot. Zo blijft het Duitse merk invloeden hebben uit andere landen.

Opel in de Nederlandse automarkt

Opel zit de laatste tijd in een lastige periode, met veel verlies en een lastige positie in de markt. Dit heeft vooral te maken met dat het merk een identiteitscrisis heeft. Er is geen betekenis voor het merk Opel. Audi bijvoorbeeld staat bekend voor luxe, BMW voor sportiviteit en Volkswagen voor absolute betrouwbaarheid. Maar Opel staat voor geen duidelijk beschrijfbare dingen.

Dit zorgt ervoor dat alhoewel Opels geweldige auto’s zijn, waarvan experts constant zeggen dat ze goed zijn, en dat ze gelijk zijn aan Volkswagens in kwaliteit en gangbaarheid, maar lang niet het marktaandeel kunnen krijgen. Tegenwoordig zijn van alle nieuwe auto’s in Nederland maar 8% Opels.

Nu je Opel verkopen?

Tweedehands Opels zijn nog steeds populair. De echte waarde van je Opel is alleen niet makkelijk duidelijk. Omdat er niet evenveel Opels op de markt zijn is het lastig om te zien wat jouw auto waard is. Hiermee kunnen wij helpen. Onze experts geven je een eerlijke prijs en dat bod is gegarandeerd. Als je je Opel wil verkopen, neem dan contact op met ons!

We wensen je veel succes, en hopen van je te horen!

Categorie : Auto verkopen blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *