Categories: Auto verkopen blog

Je oude lease auto verkopen?

Het is altijd lastig om een lease auto te verkopen. Deze auto’s worden veel gebruikt en hebben daardoor vaak veel gebruikssporen. Toch zijn deze auto’s vaak veel meer waard.

Het is lang niet altijd terecht dat men bang is om een lease auto te kopen. Zelf met hun hoge kilometerstand is het zo dat de auto’s meestal nog in uitzonderlijke staat verrichten.

Bij Autovendi kopen wij alle leaseauto’s. Zodra je belt krijg je een professionele taxateur aan de lijn. Deze kunnen je verder helpen met de prijs van je auto, waarna wij ook bod uitbrengen op je auto. Dit bod is dan gegarandeerd. Als je met het bod instemt, regelen wij de verkoop voor je auto helemaal, zonder extra kosten.

Taxatie en de prijs van een auto

Als je je nu bij ons aanmeldt weet je meteen wat je auto waard is. Onze professionele mensen denken met je mee over wat het handigst is qua verkoop en wat zij voor je kunnen doen. Dingen als kilometerstand en bouwjaar zijn lang altijd hetgeen wat het belangrijkst is. Wij kijken echt met een inspecterend oog naar je auto om elke euro er uit te halen voor je.

Onze mensen weet meer over auto’s dan alleen dat er een grote motor in zit en dat hij veel kilometers maakt. Ze denken actief na over de markt en de positie waarin de markt zich bevindt, en weten zich met elke auto uit de voeten. Doordat wij proactief nadenken over hoe de markt speelt weten wij hoe wij dingen moeten uitspelen. We hebben al vele auto’s gezien, en zelfs sloopauto’s weten we nog geld uit te halen.

Software zoals Autotelex gaat maar zo ver. Er is voor veel auto’s ook een emotionele waarde die niet in geld te vatten is, maar net zo belangrijk is voor de waarde van een auto. De vraag is hoe je dat het beste er uit kan halen, en dat is echt alleen door te spreken met de personen die in de auto’s rijden. Vandaar dat wij graag luisteren en met je meedenken over je auto. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je auto eerlijk verkocht wordt en je door kan naar je nieuwe auto. Wij willen niet dat het verkoopproces je de haren uit het hoofd trekt. Wij willen liever dat het allemaal soepel voor je loopt.

Autovendi

Share
Published by
Autovendi

Recent Posts

Waar moet je op letten als je je auto gaat verkopen? En hoe ga je dat het beste doen?

Er zijn veel mensen die in de valkuilen trappen van het auto verkopen. Dit komt…

4 weken ago

Jij gaat je Porsche verkopen

Een merk van Duitse luxe, dat zich uitlaat over de ziel van het autorijden. Sterk…

4 weken ago

Je benzine auto verkopen voor de best mogelijke prijs

Je hebt je autootje nu een tijdje, maar het is nu echt tijd om over…

1 maand ago

Je Peugeot vandaag nog verkopen? Hoe doe je dat?

Peugeot, het merk van de Franse leeuw. De koning van de jungle en van de…

1 maand ago

Je gaat je cabriolet verkopen? Zorg ervoor dat je er wel het juiste geld voor krijgt!

Je wil graag je cabriolet verkopen met winst. Voor deze auto’s zijn er meer dingen…

1 maand ago

Goedkope autoverzekering

Een goedkope autoverzekering, kan dat wel? Een auto kost je elke maand veel geld. Wij…

2 maanden ago