Door verder te klikken op onze website, accepteer je automatisch onze cookies. Hiermee volgen wij en derden je internetgedrag. meer weten? sluiten
auto verkopen via autovendi

auto verkopen? meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratisIk weet mijn kenteken niet
1. AUTOGEGEVENS
2. CONTACTGEGEVENS
3. VRIJBLIJVEND BOD
4. ZONDER GEDOE VERKOCHT

Zo helpen we jou met de verkoop


Gratis en vrijblijvend een bod

Wij werken met iets meer dan 2000 koopkrachtige en betrouwbare autodealers. Zij kunnen via ons systeem een bod plaatsen op jouw auto.
Hier hoef je niet voor te betalen en je bent niet verplicht om met het bod akkoord te gaan.

Gegarandeerd bod

Wij bieden je auto aan op basis van de informatie die wij van je krijgen. Als de auto is zoals omschreven, is het bod gegarandeerd. De verantwoordelijkheid voor het aanleveren van juiste informatie ligt uiteraard bij jou als verkoper. Natuurlijk helpen wij je hier mee waar mogelijk.

Betere prijs bij zelf je auto verkopen

Wanneer je je auto zelf verkoopt is de kans aanwezig dat je een betere prijs krijgt. Onze autodealers houden rekening met eventuele kosten die er aan de auto zitten, actuele vraag uit de markt, te verlenen garantie en officiële taxatie programma’s zoals bijvoorbeeld Autotelex. Je auto verkopen via ons is een stukje gemak en zeker ook veiligheid.

Particuliere vraagprijzen voor een vergelijkbare auto liggen vaak hoger dan vraagprijzen van autobedrijven. Maar goed, een vraagprijs is immers een vraagprijs en dus geen verkoopprijs. Je bent vrij om te vragen en een bieder is vrij om te bieden.

Wij accepteren elke auto

Elke auto met een Nederlandse registratie kan bij ons aangemeld worden. Wij kunnen helaas niet voor iedere auto de gewenste prijs krijgen. Uiteraard proberen we dit wel voor elke auto.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s. Ons klantenbestand bestaat uit voornamelijk BOVAG dealers en zij moeten je auto wel kunnen gebruiken. Is dat het geval, dan krijg je vaak een goed bedrag.

Ons bod is 5 dagen geldig

Ontvang je van ons een gegarandeerd bod, dan heb je vijf dagen om te bedenken of je het bod accepteert. Geen bedenktijd nodig? Dan kun je het bod direct accepteren en daarmee je auto definitief verkopen.

Meer informatie vind je bij onze veelgestelde vragen.


Zo komt het bod tot stand


Bepaling van de prijs

Over het algemeen is je auto na een eigen woning je duurste bezit. Het is dus niet zomaar iets wat je verkoopt. En op het moment dat je besluit om te verkopen, dan wil je er een goed en veilig gevoel aan overhouden. Dat is exact de reden waarom AutoVendi is opgericht. Ben je op zoek naar geluk en wil je de absolute hoofdprijs voor je auto? Dan kunnen we je daar helaas niet mee helpen. We beloven je dus geen gouden bergen, we zijn gewoon eerlijk. We kunnen je wel veiligheid en gemak bieden en dat is vandaag de dag zeker wat waard. Wij proberen in ieder geval de beste prijs voor je te krijgen binnen ons netwerk van autodealers. Zij bepalen hun prijs op basis van een aantal belangrijke punten. Wil je je auto verkopen? Dan is het slim om nog even verder te lezen.

De kleur, opties en accessoires

Vaak is jouw smaak in lijn met dat van een ander. Heb jij een auto in een bepaalde uitvoering, kleur en met opties waar veel vraag naar is, dan is dat altijd gunstig voor het ophalen van een goed bod. Wil je een auto verkopen met een spannende kleur zoals rood, geel, roze etc. dan moet je er rekening mee houden dat er minder vraag is naar jouw kleur en daardoor een negatieve invloed kan hebben op de prijs.

Beschadigingen

Beschadigingen zijn enorm belangrijk voor het bepalen van de waarde bij een auto verkopen. Iedere gebruikte auto is wel wat op te vinden. Ieder krasje of oneffenheid dient vermeld te worden, want wat voor de één “maar een krasje” is, kan voor de verkoop betekenen dat er een deel gespoten moet worden. Beschrijf de auto alsof je hem zelf wil kopen, bekijk hem met een fictieve vergrootglas en onderbouw dit met foto’s. Heeft de auto in het verleden schade gehad? Dan is het belangrijk om te weten of het door een erkend bedrijf, kwalitatief goed hersteld is.

Kilometerstand

Belangrijk bij de waardebepaling van een auto is een aantoonbaar kloppende kilometerstand. Een lage kloppende stand is gunstig voor de prijs. Wij voeren hier een controle op uit nadat de auto is aangemeld. Is een tellerstand niet 100% aantoonbaar, dan heeft dit een negatieve invloed op de waarde. Je auto verkopen kan hierdoor dus wat lastiger zijn.

Importauto

Met een aantoonbare kilometerstand, onderhoudshistorie en geen schadeverleden is een ingevoerde auto bijna altijd net zoveel waard als een Nederlandse auto. Kun je dit allemaal niet aantonen dan heeft dit helaas een negatieve invloed op de waarde. Heb je de gegevens wel, dan kun je over het algemeen vrij eenvoudig je auto verkopen.

Technische staat

Wanneer de auto net onderhoud heeft gehad, in het verleden aantoonbaar en op tijd onderhoud heeft gehad, dan is dit zeer gunstig voor de prijs als er verder geen gebreken zijn en er nog minimaal 6 maanden APK op zit. Een auto verkopen die goed onderhouden is gaat een stuk makkelijker dan bij een auto met een vage onderhoudshistorie.

Vraag uit de markt

Wat vandaag gewild is, kan morgen zeer oninteressant zijn. Door beslissingen vanuit de overheid, trends, verkoopsnelheid en dus vraag uit de markt kan een auto in trek zijn en dat is gunstig voor een goed bod. Maar het kan ook zo zijn dat je een populair merk hebt maar dat de uitvoering niet klopt, zoals bijvoorbeeld een BMW 3-serie zonder Sportpakket, Sportstoelen, Groot navigatie en automatische versnellingsbak. Zonder dit soort opties op een premium merk is er weinig vraag naar je auto, dit heeft weer negatieve invloed op de prijs en je auto verkopen wordt dan iets lastiger.

Veel eigenaren

Wanneer een auto veel eigenaren heeft gehad dan is dit doorgaans niet gunstig voor de prijs. Een auto verkopen met maar 1 eigenaar is wel weer makkelijker en gunstig voor de prijs.

Waarom mensen van AutoVendi houden


Trustpilot 9,4 gebaseerd op 536 beoordelingen
9,4 Gebaseerd op 536 beoordelingen
Snel en prettig contact

Snel en prettig contact, helder in verwachtingen en Auto Vendi is gekomen met goede voorwaarden en dito prijsvoorstel zodat ik mijn auto prima kon verkopen!

Sander Van der Kroft 11 juni 2022 Sander Van der Kroft geeft Autovendi 5 sterren
Wat een top service snel duidelijk en

Wat een top service snel duidelijk en eerlijk .

J.p Duineveld 18 mei 2022 J.p Duineveld geeft Autovendi 5 sterren
Heel netjes geholpen en een zeer snelle

Heel netjes geholpen en een zeer snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn auto. Zeker aan te raden.

D.A.C. van Grootveld 3 mei 2022 D.A.C. van Grootveld geeft Autovendi 5 sterren
Ik ben tevreden!

Op vrijdag rond het middaguur mijn BMW 318i aangeboden bij autovendi. Ik werd best snel gebeld door Lars, die telefonisch samen met mij door mijn auto liep. Hij was vriendelijk, duidelijk en realistisch naar mijn mening. Ik had mijn richt- en bodemprijs doorgegeven waar hij zijn best voor ging doen.

Een kleine 4 uur later belde Lars mij vriendelijk terug met nog een laatste vraag, die de dealer die geïnteresseerd was in de auto, en hij aan een andere lijn had nog had. Een minuutje in de wacht en hij was verkocht.

Na akkoord kreeg ik netjes een overeenkomst op de mail waarna ik contact op kon nemen met betreffende dealer en klaar is kees. Bij aflevering werd er nog even rond de auto gelopen en een proefrit gemaakt om te controleren dat de omschrijving ook klopte. Hierna netjes de auto gevrijwaard en direct het afgesproken bedrag op mijn rekening.

Al met al heb ik een zeer goede ervaring gehad, aangezien ik weinig tijd en energie heb om mijn auto zelf te verkopen via bijvoorbeeld marktplaats.

Uiteraard lag de verkoopprijs nu lager dan dat tie had kunnen zijn, maar de dealer die hem heeft gekocht moet ook brood op de plank en de rompslomp eromheen die me bespaard is gebleven was me dat geld meer dan waard.

Lars, bedankt voor de hulp en ik hoop dat jij en je collega's nog een hoop meer mensen blij kunnen maken met jullie service!

Owen Boudewijns 12 juni 2022 Owen Boudewijns geeft Autovendi 5 sterren
Camper verkocht

Camper aangemeld op vrijdag maandag was de deal rond.
Super geholpen door Jay en supertevreden met het bod.
Wat een fantastisch bedrijf, vriendelijk, correct, en bovenal snel.

heer Slagter 10 augustus 2022 heer Slagter geeft Autovendi 5 sterren
Een dikke tien

Eerste bod dealer en bod via autovendi scheelde al 1200 euro
Toch nog hun best gedaan om er meer uit te halen.
Uiteindelijk nog 1000 extra
Zeer content met dit bod dus direct aanvaard.

Arent 30 juli 2022 Arent geeft Autovendi 5 sterren
Betrouwbaar en empathisch

Ik was altijd huiverig om mijn auto te verkopen via een website.
Maar achteraf ben ik maar wat blij dat ik voor AutoVendi heb gekozen. De reviews van vele klanten die mij voorgingen hebben mij over de streep getrokken.
De medewerker die mij belde na de aanmelding was zeer correct en dacht goed met mij mee, ook met de prijsbepaling. Via snelle bemiddeling van deze medewerker heb mijn gewenste vraagprijs gekregen. Kortom, echt aan te bevelen dit bemiddelingsbedrijf!

Ger Franken 14 juli 2022 Ger Franken geeft Autovendi 5 sterren
beste service

uitstekende service, zeer attent personeel, goed onderhouden auto's, ik zal zeker vaker terugkomen en vrienden aanbevelen

Robert Magalhaes 17 mei 2022 Robert Magalhaes geeft Autovendi 5 sterren
Goeie zaken gedaan..

Goeie zaken gedaan..

Adem Mercimek 14 juni 2022 Adem Mercimek geeft Autovendi 5 sterren
Autovendi regeerde snel waren eerlijk

Autovendi regeerde snel waren eerlijk. Afspraak is afspraak.

ANNA Lakerman 9 september 2022 ANNA Lakerman geeft Autovendi 4 sterren

Auto Verkopen


Autovendi

Mijn vraagprijs is € 9.000.
Wat zijn mijn mogelijkheden?

- Ik kan € 8.500 accepteren en zelf later nog onderhandelen

- Ik kan een gegarandeerd bod van € 8.000 krijgen van AutoVendi

- Ik kan zelf onderhandelen voor een inkoopprijs bij de dealer

Zekerheid

Gemak

Prijs

Dealer
€ 7.000
AutoVendi
€ 8.000
Zelf online verkopen
via marktplaatsen
€ 8.500

Je kunt veilig en gratis je auto verkopen door je kenteken in te vullen. Je autogegevens worden rechtstreeks opgevraagd bij de R.D.W.

Nadat je auto voor de verkoop is aangemeld, neemt een taxateur even contact met je op om de auto door te nemen, zodat we een gegarandeerd bod voor je op kunnen halen. Het is dus van belang dat we je telefonisch kunnen bereiken om het bod te kunnen garanderen.

Zodra wij een aantal biedingen op je auto hebben koppelen wij dit terug naar je en in overleg met jou wordt besloten of je je auto wil verkopen tegen het gegarandeerde bod. Je maakt dus helemaal zelf de keuze of je je auto wil verkopen via AutoVendi.nl

Krijg je bij AutoVendi de hoofdprijs? Nee, daar zijn we eerlijk in. Dit heeft te maken met het feit dat we aan dealers en inkooporganisaties verkopen. Je krijgt misschien een paar honderd minder geboden dan op openbare marktplaatsen maar daar staat wel tegenover dat ons bod vaststaat.

Je auto verkopen via ons blijkt de veiligste en snelste manier te zijn om je auto te verkopen. En de prijs is altijd hoger dan een kale handelsprijs.

Wij werken uitsluitend met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de Bovag norm in tegenstelling tot veel andere websites. Zo kun je altijd vertrouwen op een correcte afhandeling van je verkoop. Je ontvangt direct je geld en een vrijwaringsbewijs.


Vul een realistische vraagprijs in want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant. Vraag dus niet meer dan een autobedrijf. Onze medewerkers zullen in ieder geval altijd voor de hoogst mogelijke handelsprijs gaan en gaan net zolang door tot je tevreden bent. Meer over de waarde van je auto bepalen vind je hier.

Je auto verkopen of inruilen? Wij regelen in bijna alle gevallen een beter voorstel dan het huidige inruilvoorstel van je eigen dealer.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016