VRACHTAUTO VERKOPEN?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratisIk weet mijn kenteken niet

Hoe werkt het?

Zo verkoop je je vrachtwagen


1. Vul het kenteken in

2. Wij nemen contact op voor taxatie

3. Na taxatie ontvang je een bod

4. Bij akkoord direct betaald

Vrachtauto verkopen


Vrachtwagen verkopen via een specialist is het meest verstandig voor ondernemers en wagenparkbeheerders. Wij hebben als specialist voor iedere used truck zoals dat internationaal genoemd wordt, de juiste afnemer.


Betrouwbare kopers
Niet zomaar iedereen mag een bod plaatsen op je vrachtwagen. Onze kopers worden zeer goed gecontroleerd en zijn allen koopkrachtig. U krijgt dan ook direct betaald tijdens de aflevering. Via ons hoeft u zich geen zorgen te maken over vage kopers die “geïnteresseerd” zijn. U ontvangt keiharde biedingen.


Gratis
Bij de meeste veilinghuizen moet u een percentage afdragen zodra de vrachtwagen verkocht is. Bij ons is dit niet het geval. Onze service is gratis en vrijblijvend waardoor het vanzelfsprekend een stuk aantrekkelijker wordt om meerdere used trucks aan te melden voor de verkoop.


autovendi truck verkopen infographic

Geen wachttijd
In tegenstelling tot veel andere veilinghuizen hoeft u bij ons geen dagen te wachten voordat de eerstvolgende veiling begint. Nadat u uw vrachtwagen(s) heeft aangemeld, gaan wij er direct mee aan de slag en kunt u vaak dezelfde dag nog de verkoop afronden indien gewenst.


Aanmelden
Meld uw vrachtwagen direct aan voor de verkoop door middel van kenteken veld bovenaan deze pagina.

Wilt u meerdere vrachtwagens aanmelden? Dan hebben wij daar een snellere manier voor. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 074-2020501.

Bent u een used truck trader en wilt u zich als koper aanmelden en meebieden op vrachtwagens? Meld u dan aan als dealer.Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016