Bel direct!

Waarom mensen voor Autovendi kiezen

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Waarom mensen voor Autovendi kiezen

autovendi formule

Onze Service bij AutoVendi: Da’s Slim!

 • Gratis en Zonder Verplichtingen

  Bij AutoVendi is onze service volledig gratis. Zelfs na de verkoop hoef je ons geen percentage af te staan. Da’s slim!

 • Geen Inruil, Meer Korting

  Inruilen is zonde van je geld. Ga voor de extra korting die je krijgt door niet in te ruilen. In 90% van de gevallen regelen wij een betere deal. Verkoop je auto zelf, dat is altijd slimmer.

 • Jong Gebruikte Auto’s

  Wij zijn gespecialiseerd in jong gebruikte auto’s van alle merken vanaf 2014, met maximaal 150.000 kilometer. Auto’s die nog jong zijn en waarde behouden.

 • Oudere Auto’s Welkom

  Ook oudere auto’s kun je bij ons aanmelden. Let wel, deze zijn vaak minder interessant voor Bovag autobedrijven. Je krijgt de actuele inkoopwaarde, wat nog steeds een eerlijke deal is.

 • Betrouwbare Kopers

  Niet iedereen mag bij ons kopen. Wij verkopen alleen aan betrouwbare en koopkrachtige partijen. Geen louche handelaren, alleen zekerheid voor jou.

 • Anonieme Gegevens

  Jouw gegevens blijven anoniem. Niemand weet dat het jouw auto is en waar deze staat. In een tijd van diefstal en inbraak is dat een geruststelling. Da’s slim en veilig!

 • Directe Uitbetaling

  Bij aflevering krijg je direct betaald en ontvang je een vrijwaring. Gelijk oversteken, zoals we dat noemen.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Handige Tips voor het Verkopen van je Auto

- Maak Mooie Foto’s

Foto’s leveren geld op. Zorg voor veel en mooie foto’s van je auto. Geen foto’s betekent weinig reacties.

- Wees Eerlijk in je Omschrijving

Beschrijf je auto alsof je hem zelf zou kopen. Vermeld kappen en krassen eerlijk. Dit toont aan dat je een eerlijke verkoper bent.

- Kentekenplaat Volledig Zichtbaar

Vervaag je kentekenplaat niet. Dit wekt vertrouwen. Kopers willen alleen weten wat voor opties de auto heeft en of de kilometerstand klopt.

- Geen Onderhoudskosten Optellen

Tel onderhoudskosten niet bij de prijs op. Dit zorgt ervoor dat je jezelf uit de markt prijst. Prijzen op internet zijn voor goed onderhouden auto’s.

- Inruilen wel zo verstandig?

Een hoge inruilprijs betekent vaak dat er veel korting op je nieuwe auto zit. Verkoop dus zelf, pak die korting en krijg meer voor je auto. Da’s slim!

Bij AutoVendi zorgen we ervoor dat jij je auto slim, veilig en zonder gedoe kunt verkopen. Da’s slim!

Waarom mensen van ons houden

Auto via Autovendi aangeboden en werd

Auto via Autovendi aangeboden en werd snel gebeld voor aanvullende informatie. Dag van bellen zijn ze direct aan de slag gegaan om een koper te vinden. Die zelfde dag nog een goede bod gekregen en verkocht aan autobedrijf op weg. Top service van bijde bedrijven.

jannes schulte

4 februari 2024

jannes schulte geeft Autovendi 5 sterren

Suppergoed.

Suppergoed.
Fijne mensen,René zet overal vaart achter.
Supperman.
Wat afgesproken is,is ook nakomen.
Daar ben ik suppperblij mee.
Goede klant tevredenheid.
Eerlijk,snel en oprecht.
Top mensen bij auto Vendi.
Tot de volgende keer.
Bedankt voor jullie oprechte zorgen.
Jullie staan bij mijn hoog in het vaandel.

Miranda Dumay

5 februari 2024

Miranda Dumay geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen. Nadat ik de auto had aangeboden werd ik niet veel later al door een van de bemiddelaars gebeld.
Samen namen we alles van de auto door en gaf hij me tot in detail alle benodigde informatie.

Gewoonweg super geholpen en ondersteund!

De kopende partij Maarten Tromp was ook een topper!

NJ

18 januari 2024

NJ geeft Autovendi 5 sterren

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10 !! Ik ben super goed en professioneel geholpen met het verkopen van mijn auto. De afhandeling verliep ook soepel en makkelijk. Reële biedingen die meteen met verkoper besproken worden. Ze hebben mij perfect door het proces heen geholpen. Een DIKKE aanrader dus!!

BN

14 februari 2024

BN geeft Autovendi 5 sterren

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk wat er gaat gebeuren en wat je waarde is. De waarde is gegarandeerd en dat geeft heel veel vertrouwen. Degene die de auto koopt doet ook gelijk de financiële afwerking en de vrijwaring. Echt prima. Zeker een aanrader en niet opdringerig.

John De Weij

11 februari 2024

John De Weij geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig!!

Goed geholpen mij prijs die ik in mijn hoofd had te kunnen behalen iom kopende partij. Afspraak is afspraak, auto werd op afgesproken dan en tijd opgehaald, chauffeur gaat pas weg als alles geregeld is van zowel vrijwaringsbewijs en alles betaald is en op je rekening staat

Een woord Geweldig!!

Berny Bal

4 februari 2024

Berny Bal geeft Autovendi 5 sterren

Prima geholpen

Prima geholpen, meneer gaf voor tijd meteen een verwachting aan van de verkoopprijs en voor ongeveer dat bedrag is de bus ook verkocht. Geen gedoe met mensen aan de deur die afdingen netjes opgehaald door de dealer zonder gedoe. Helemaal top.

Benjamin De Lange

30 maart 2024

Benjamin De Lange geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi is een keurige bemiddelaar

AutoVendi is een bemiddelaar die je ook bijstaat bij de verkoop.
Dat heeft hij ook gedaan toen ik belde.
De auto die ik verkocht was gewoon goed en alles op papier kwam overeen.
Aan de hand daarvan kon er niet afgedongen worden.
Ik ben gewoon slecht in auto verkoop dus ik ben blij dat er iets bestaat als AutoVendi.

Verkoop je de auto zelf, dan kan het zijn dat je een beetje meer krijgt, maar meestal kom je met een erg nare ervaring pas na weken of maanden van je auto af.
/Ook al had je geen haast.

Ik raad AutoVendi aan.

Don Meijer

5 maart 2024

Don Meijer geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Een fijn een eerlijk bedrijf

Een fijn een eerlijk bedrijf. Je weet bij hun waar je aan toe bent wanneer je je auto aanbiedt. De prijs die je als aanbod krijgt is gegarandeerd. Dat is niet bij alle autoverkoopsites zo. Ik heb nu 2 autos via AutoVendi verkocht en zeer tevreden over hun snelle handelingen en het bod wat je krijgt.

Marcel Pol

22 maart 2024

Marcel Pol geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen