Bel direct!

Auto taxeren met Autovendi: Da’s Slim!

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Auto taxeren met Autovendi: Da’s Slim!

Wil je weten wat je auto waard is? Bij Autovendi bieden we een slimme, snelle en gratis taxatieservice. Of het nu gaat om een moderne auto, oldtimer of youngtimer, wij helpen je met een eerlijke waardebepaling. Da’s slim!

autovendi formule

Auto taxeren online: snel en eenvoudig

Bij Autovendi kun je je auto eenvoudig online taxeren. Vul je gegevens in, en je krijgt snel een betrouwbare waardebepaling. Geen gedoe, geen tijdverlies. Da’s slim!

Gratis auto taxeren: zonder kosten

Onze taxatieservice is volledig gratis. Bij Autovendi betaal je niets voor een eerlijke taxatie van je auto. Geen verborgen kosten, gewoon een transparante service. Da’s slim!

Oldtimer taxeren: expertise en zorg

Heb je een oldtimer die je wilt taxeren? Bij Autovendi begrijpen we de unieke waarde van klassieke auto’s. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige en zorgvuldige taxatie. Da’s slim!

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Youngtimer taxeren: betrouwbare waardebepaling

Ook voor youngtimers bieden we een betrouwbare taxatieservice. Onze specialisten kennen de markt en geven je een eerlijke waardebepaling voor je geliefde auto. Da’s slim!


Hoe werkt onze taxatieservice?

  • Meld je auto aan voor taxatie

    Vul je gegevens in en met één klik is je auto aangemeld voor een gratis taxatie. Wij nemen snel contact met je op.

  • Ontvang een eerlijke waardebepaling

    Onze experts taxeren je auto nauwkeurig en geven je snel een eerlijke waardebepaling. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid.

  • Beslis wat je wilt doen

    Met de taxatie in handen kun je beslissen of je wilt verkopen of je auto wilt behouden. Wij bieden ondersteuning bij elke stap. Da’s pas echt slim!


Kies voor Autovendi

Bij Autovendi staat jouw auto centraal. We bieden persoonlijke ondersteuning en expertise voor een betrouwbare taxatie. Heb je vragen of advies nodig? Ons team staat altijd voor je klaar.


Begin Vandaag Nog met de Slimme Taxatie van je Auto

Da’s slim! Taxeer je auto snel, gratis en zonder zorgen met Autovendi. Maak vandaag nog de slimme keuze en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om de waarde van je auto te bepalen met onze service!

Waarom mensen van ons houden

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk wat er gaat gebeuren en wat je waarde is. De waarde is gegarandeerd en dat geeft heel veel vertrouwen. Degene die de auto koopt doet ook gelijk de financiële afwerking en de vrijwaring. Echt prima. Zeker een aanrader en niet opdringerig.

John De Weij

11 februari 2024

John De Weij geeft Autovendi 5 sterren

Tweede goede ervaring met AutoVendi

Dit was de tweede keer dat ik mijn auto via AutoVendi verkocht heb. Uitstekende ervaring de eerste keer 4 1/2 jaar terug was de reden. Ik ben wederom niet teleurgesteld en uiterst tevreden over de communicatie, vriendelijkheid & snelheid en het gegarandeerde bod. Dus geen bod waar bij het inleveren nog van alles wordt afgepraat maar een echt gegarandeerd bod!
Gisteren is de auto opgehaald en ook de koper was weer vriendelijk en correct, geld direct op de rekening. Kortom zoek niet verder als je je auto wilt verkopen.

Leo

9 juni 2024

Leo geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

Suppergoed.

Suppergoed.
Fijne mensen,René zet overal vaart achter.
Supperman.
Wat afgesproken is,is ook nakomen.
Daar ben ik suppperblij mee.
Goede klant tevredenheid.
Eerlijk,snel en oprecht.
Top mensen bij auto Vendi.
Tot de volgende keer.
Bedankt voor jullie oprechte zorgen.
Jullie staan bij mijn hoog in het vaandel.

Miranda Dumay

5 februari 2024

Miranda Dumay geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi geeft echt wat er per

AutoVendi geeft echt wat er per telefoon is afgesproken. Komen de auto keurig ophalen en je krijgt het vrijwaringsbewijs en de afgesproken prijs gelijk op je rekening. Chauffeur rijdt pas weg als alles naar wens is geregeld. Toppie bedrijf. Dank voor alle hulp en goede service.

Chris Reinders-Spiering

25 januari 2024

Chris Reinders-Spiering geeft Autovendi 4 sterren

Na de eerste inlevering van onze auto(

Na de eerste inlevering van onze auto( wat helaas niet helemaal goed ging ivm geborgen gebreken )is de auto opnieuw aangeboden en toch nog tot onze tevredenheid verkocht aan lme cars in Almere. Gr w v d berg

wilfried

16 mei 2024

wilfried geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Top bedrijf

Oktober 2023 1e keer contact met AutoVendi gehad,goed gesprek en ervaring, ik kon meteen mijn auto verkopen maar dat ging niet door ivm aflevering nwe auto dus afgesproken als de tijd rijp zou zijn ik weer contact op zou nemen.
Februari 2024 met Rene gesproken en binnen anderhalf dag had ik mijn auto verkocht. Ik kan niets anders zeggen dan geweldig.

Vincent Tricarico

24 februari 2024

Vincent  Tricarico geeft Autovendi 5 sterren

Een fijn een eerlijk bedrijf

Een fijn een eerlijk bedrijf. Je weet bij hun waar je aan toe bent wanneer je je auto aanbiedt. De prijs die je als aanbod krijgt is gegarandeerd. Dat is niet bij alle autoverkoopsites zo. Ik heb nu 2 autos via AutoVendi verkocht en zeer tevreden over hun snelle handelingen en het bod wat je krijgt.

Marcel Pol

22 maart 2024

Marcel Pol geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen