Wie is AutoVendi en wat doen we?


Auto Verkoop Portaal

AutoVendi is een auto verkoop portaal dat is ontwikkeld door particulieren, voor particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het telefonisch bemiddelen bij de verkoop van jong gebruikte auto’s tussen verkopers en kopers. In feite brengen we jou als verkoper in contact met een koper van je auto nadat wij bemiddeld hebben in een prijs die voor beide partijen acceptabel is.


wat is autovendi

Wie zijn onze kopers?

Waarschijnlijk ken je onze kopers al. Dit zijn over het algemeen merkdealers en bekende BOVAG dealers.

In tegenstelling tot veel andere auto verkoop sites mag niet iedere dealer bij ons kopen. Louche handelaren krijgen bij Autovendi geen kans en mogen zich dus niet bij ons als koper aansluiten. Al onze klanten worden uitvoerig gecontroleerd alvorens zij zich bij ons aan mogen sluiten.


Welke auto’s kunnen wij het beste verkopen?

Doordat wij aan dealers verkopen is het vanzelfsprekend dat er heel veel vraag is naar jong gebruikte benzine auto’s. Het liefst met 5 deuren, airco en minder dan 100.000 km op de teller.

Heeft jouw auto meer dan 100.000 km op de teller? Geen probleem, het kan echter wel iets langer duren voordat we een koper hebben voor je auto.

Heeft jouw auto net onder de 200.000 km op de teller of daarboven? Dat wordt een uitdaging. Voor de Nederlandse markt zijn deze auto’s meestal niet meer interessant. Speciaal voor dit soort auto’s hebben wij een selecte groep exportbedrijven die relatief jonge auto’s nog kunnen kopen voor de exportmarkt.

Heb je een oude auto met veel kilometers of reparatiekosten? Deze mag je aanmelden op de website maar de kans dat we een koper vinden voor je auto is echter niet zo groot. Denk bijvoorbeeld aan een Volkswagen Golf 4 van 2002 met 250.000 km op de teller. Waarschijnlijk nog een prima auto maar niet voor onze kopers. De kans op een goede inkoopprijs is dus erg klein of je ontvangt een bod vanuit demontagebedrijven. Maar we proberen het met alle plezier voor je!


Naast de verkoop van personenauto’s kun je bij ons ook terecht voor de volgende voertuigen:

Krijg je bij ons de beste verkoopprijs?

Nee, je krijgt bij ons niet de hoofdprijs voor je auto. Zoals je hebt kunnen lezen verkopen wij niet aan particulieren. Zij kunnen immers geen gegarandeerd bod plaatsen op je auto.

Krijg je bij ons een kale inkoopprijs? Nee dat ook niet. Ga je zelf naar een dealer, dan krijg je waarschijnlijk een kale inkoopprijs als je niets terugkoopt. De prijs die je via je ons krijgt ligt ergens tussen de kale inkoopprijs en de particuliere verkoopprijs in.

Het grote voordeel is dat wij op basis van de informatie die wij hebben van je auto een gegarandeerd bod kunnen krijgen op je auto. Daarbij komt kijken dat je zelf niet hoeft te leuren met je auto en je hoeft niet eindeloos te betalen voor advertenties op openbare marktplaatsen.

Je auto verkopen via Autovendi is de meest veilige manier om je auto te verkopen.


Gegarandeerd bod?

Ja, je leest het goed. Via ons kun je een gegarandeerd bod op je auto krijgen. Let wel, dit kan alleen op basis van vertrouwen en eerlijkheid.

Zodra je je auto hebt aangemeld bij ons, neemt één van onze taxateurs telefonisch contact met je op om je auto van top tot teen onder de loep te nemen. Ieder aspect van de auto komt aan bod. Het is dus van belang dat je ieder minuscuul krasje, veegje, dutje of storingslampje benoemt. En we lopen alles samen met je door zodat er niets over het hoofd gezien wordt.

Wij zijn een tussenpersoon en zijn daarom afhankelijk van de informatie die jij ons geeft.

We zeggen altijd; “bekijk het eens andersom”. Stel dat jij een auto wil bezichtigen bij een dealer. Je belt erheen en de verkoper geeft aan dat de auto in nieuwstaat is. Vervolgens kom je bij de dealer en zit de auto onder de kleine krasjes en kleine deukjes. Vanzelfsprekend ben jij vanaf dat moment teleurgesteld en wil je de auto niet meer kopen. En zo geldt dat voor iedere koper, particulier of zakelijk, we zijn allemaal mensen en houden van zekerheid.


Meer informatie?

De meeste antwoorden op je vragen vind je op onze FAQ (veelgestelde vragen) pagina. Staat je antwoord daar niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 074-2020500.

Geen vragen? Klik HIER om je auto te verkopen.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016