Gratis je Camper verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Zo helpen we jou met de verkoop


Camper verkopen via AutoVendi

Tijdens en zelfs buiten het hoogseizoen kun je je camper verkopen via de camper verkoopservice van AutoVendi.nl.

Je camper aanmelden kan helemaal gratis via deze pagina. Na het aanmelden neemt één van onze taxateurs contact met je op om de camper goed door te nemen, want iedere camper is anders.

Camper snel verkopen

Via onze verkoopservice kun je je camper heel snel en vaak al binnen één dag verkopen indien gewenst. Heb je geen haast? Geen probleem! Dan hebben wij ook geen haast en gaan we rustig op zoek naar een koper voor je camper. Eigenlijk gewoon hetzelfde als men gewend is van onze auto verkoopservice.

Hebben wij een mooi bod weten te realiseren en ben je hiermee akkoord? Dan kun je je camper vaak nog dezelfde dag inleveren. Tijdens het afleveren krijg je ook direct via een bankoverschrijving betaald. Doorgaans door middel van een spoedoverboeking, zodat het geld er direct op staat.

1
Vul de gegevens in
Vul via ons formulier zowel je persoonsgegevens, als je campergegevens in. We gaan vertrouwelijk met de door jou versterkte gegevens om.
2
Wij gaan aan de slag
Zodra je ons van alle informatie hebt voorzien, kunnen wij op zoek gaan naar een passende koper binnen ons betrouwbare netwerk aan dealers.
3
Sluit de deal
Onze dealers doen een geschikt bod op je camper. Akkoord met het bedrag? Dan hebben we een deal!

Camper particulier verkopen

Kan ik mijn camper aan een particulier verkopen? Het antwoord hierop is ja, maar dat gaat wel heel lastig en moeizaam.

Particulieren die van plan zijn om een camper te kopen zijn hier vaak al jaren mee bezig. Het is natuurlijk een enorme investering voor veel mensen en de wensen zijn vaak erg specifiek. De keuze bij het kopen van een camper valt om die redenen in 90% van de gevallen dan ook voor een camper dealer. Bij een dealer heb je meer keuzevrijheid en garantie. Iets wat jij als particuliere verkoper niet kunt bieden. Door je camper te verkopen via AutoVendi.nl heb je meer zekerheid.

Welke campers kun je aanmelden?

Alle campers kun je aanmelden via de verkoopservice van AutoVendi. Voor ieder type hebben we specialisten en dealers.

Denk aan:

  • Compact campers
  • Alkoof campers
  • Integraal campers
  • Halfintegraal campers

Bovenstaande soorten kunnen wij van ieder merk verkopen. Meld je camper gratis aan voor een bod.

Heb je een vraag over de verkoop van je camper? Neem dan contact met ons op.

Waarom mensen van AutoVendi houden


Trustpilot 9,2 gebaseerd op 1004 beoordelingen
9,2 Gebaseerd op 1004 beoordelingen
Omdat alles goed geregeld is binnen 24

Omdat alles goed geregeld is binnen 24 uur top

Jeroen Alting 12 mei 2024 Jeroen Alting geeft Autovendi 5 sterren
Diesel zeer snel en redelijk goed verkocht

Afgelopen week mijn auto verkocht via AutoVendi. Mijn auto was binnen 2 uur verkocht en de koper was een hele vriendelijke man die mijn auto voor de gegarandeerde prijs heeft overgenomen.

Enige verbeterpunten voor AutoVendi zijn dat ik het prettig zou vinden als je het contract voordat de koop gesloten is kan inzien en dat ze ook alle vragen naar waarheid kunnen invullen. Er stonden nu onwaarheden in mijn contract (huisdieren, onderhoud afgelopen 12 maanden, type band enz). Dat kwam doordat deze vragen mij niet gesteld waren. Toen ik via whatsapp contact opnam kreeg ik na het delen van mijn bevindingen geen reactie meer.

Al met al ben ik zeer tevreden met de snelheid waarmee mijn auto verkocht was en voor een redelijk goede prijs; beter dan de ANWB en ikwilvanmijnauto af.

Wat ik ook erg prettig vond, was dat mijn auto thuis werd opgehaald en ik niet stad en land hoefde af te reizen om mijn auto te kunnen verkopen.

Liza 21 februari 2024 Liza geeft Autovendi 4 sterren
Een super ervaring

Keurig contact en probleemloos auto verkocht.
De communicatie met de kopende partij ging volledig en zonder vertraging of misverstanden via AutoVendi.
Alleen de laatste afspraak met de kopende partij moest ik uiteraard zelf maken. Ook dat was weer erg eenvoudig.
Uiteindelijk de auto ingeleverd bij het kopende bedrijf en dat was ook keurig netjes, accuraat en professioneel. De overeengekomen koopsom stond ook meteen op mijn rekening. Alles bij elkaar een super ervaring !

Ferrari 17 februari 2024 Ferrari geeft Autovendi 5 sterren
Snel geregeld en een redelijke prijs

Snel geregeld en een redelijke prijs ontvangen voor de auto.

Bart de Haan 28 januari 2024 Bart de Haan geeft Autovendi 5 sterren
auto verkocht

goede en duidelijke afspraken financiële en om de auto op te halen
hele fijne ervaring

Klant lisa koeleveld de witte 23 januari 2024 Klant lisa koeleveld de witte geeft Autovendi 5 sterren
Snelle reactie goede prijs en netjes

Snelle reactie goede prijs en netjes afgehandeld ( ophalen overschrijven en betalen)

johan ringelberg 5 maart 2024 johan ringelberg geeft Autovendi 5 sterren
Prima te woord gestaan,volgende dag

Prima te woord gestaan,volgende dag auto opgehaald en geen bla bla.

Zimri karrenbeld 26 april 2024 Zimri karrenbeld geeft Autovendi 4 sterren
Auto via Autovendi aangeboden en werd

Auto via Autovendi aangeboden en werd snel gebeld voor aanvullende informatie. Dag van bellen zijn ze direct aan de slag gegaan om een koper te vinden. Die zelfde dag nog een goede bod gekregen en verkocht aan autobedrijf op weg. Top service van bijde bedrijven.

jannes schulte 4 februari 2024 jannes schulte geeft Autovendi 5 sterren
Enorm tevreden ook al kende ik Autovendi niet.

Ik wilde mijn auto verkopen zonder rompslomp en mensen aan mijn deur. Via de ANWB had ik de auto erop gezet maar dan is het erg abstract en moet je afwachten. Via Google vond ik AutoVendi en heb ik de reviews op Trustpilot bekeken. Hun concept sprak mij erg aan en ze hadden een goede review score. Het viel mij op dat er zelfs op de slechte reviews inhoudelijk werd gereageerd met een plausibele reden. Dat zie je vaak bij bedrijven die hun service belangrijk vinden. Dit gaf voor mij de doorslag om het te proberen bij AutoVendi.

Nadat ik de auto er 's avonds op had gezet met alle info werd ik de volgende ochtend al gebeld door AutoVendi. Dit was 'de' tussenpersoon en die vroeg nog allerlei vragen en overlegde hoe het met de vraagprijs zat en wat hij verwachtte en wat ik verder kon verwachten als hij navraag ging doen bij de aangesloten garages. Dit was een zeer prettig en duidelijk gesprek.

Na ongeveer een uur werd ik terug gebeld en had hij een bod ontvangen en overlegden we daarover. Uiteindelijk na een tegenbod van mij werd dat geaccepteerd. Vervolgens namen we alle informatie door m.b.t. de verkoop en kreeg ik netjes het contract met de gegevens van de garage in mijn mail. Vervolgens moest ik binnen drie dagen contact hebben opgenomen met de koper om een afspraak in te plannen om de auto af te leveren en dit door te geven aan AutoVendi.

Na vier dagen heb ik de auto ingeleverd bij de garage en dit ging heel soepel zonder gezeur of poespas. Aardige man en hij keek de auto even snel na en vervolgens alle boekjes en toen werd het geld overgemaakt en het vrijwaringsbewijs in orde gemaakt.

Al met al ben ik zeer tevreden over AutoVendi en raad ik hun iedereen aan als je je auto niet wil inruilen maar wil verkopen.

Reimar 12 januari 2024 Reimar geeft Autovendi 5 sterren
In eerste instantie vrij sceptisch

In eerste instantie vrij sceptisch erover maar ging hartstikke goed snel en erg vriendelijk!!! Nooit verwacht dat ik dit zou doen erg tevreden

Avinash Soekhai 17 december 2023 Avinash Soekhai geeft Autovendi 5 sterren


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016