Lease auto verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Lease auto verkopen

AutoVendi staat erom bekend goede prijzen te realiseren als het gaat om de verkoop van particuliere auto’s. Maar naast het verkopen van je privé auto kun je natuurlijk ook je lease auto verkopen via onze auto verkoopservice.

Ons klantenbestand bestaat uit koopkrachtige partijen die genoegen nemen met minimale marges en graag aantallen willen doen. Daardoor krijg je via AutoVendi bijna altijd een beter bod dan bij andere verkoopsites. Sterker nog, onze biedingen zijn ook gegarandeerd. En dat kan doordat onze manier van taxeren simpelweg transparanter is en beter werkt dan bij vergelijkbare website.

Ben jij in het bezit van een lease auto? Meld je auto dan direct aan via het kenteken veld op deze pagina.


Wagenpark verkopen

Ben jij een wagenparkbeheerder en wil jij meer opties hebben wat betreft de verkoop van de auto’s dan is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Door middel van een koppeling kun je je voorraad rechtstreeks onze database inschieten om zo op alle auto’s een gegarandeerd bod te krijgen. Op die manier kun je prijzen van verschillende partijen met elkaar vergelijken en je wagenpark verkopen tegen de beste prijs.

lease auto verkopen infographic


B2B Applicatie in de Appstore

Speciaal voor onze Business to business relaties hebben wij een applicatie ontwikkeld die te downloaden is in de appstore. Deze app maakt het nog vele malen eenvoudiger om je wagenpark te verkopen. Meer informatie hierover kun je terugvinden op DealerVendi.nl

Je kunt ook contact met ons opnemen via onze contactpagina of bel op 0742020500.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016