Bel direct!

Je bus verkopen? Da’s slim, Autovendi!

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Je bus verkopen? Da’s slim, Autovendi!

Sta je klaar om je bus of bestelbus te verkopen? Bij Autovendi maken we het proces eenvoudig en zorgeloos. Wij zorgen voor de beste deal, zonder gedoe. Da’s slim!

autovendi formule

Eenvoudig en slim verkopen

Het verkopen van een bus kan een heel gedoe zijn. Bij Autovendi doen we dat anders. Meld je bus aan, en wij nemen het vanaf daar over. Jij leunt achterover, wij doen het werk. Da’s slim!


Vertrouwde kopers, directe betaling

Onze kopers zijn zorgvuldig gescreend. Geen twijfels, geen zorgen. Je krijgt directe betaling bij de overdracht. Bij ons zijn je biedingen betrouwbaar en eerlijk. Da’s slim!


Gratis en zonder verplichtingen

Geen verborgen kosten of commissies. Bij Autovendi is onze service volledig gratis en vrijblijvend. Verkoop je bus zonder extra kosten. Da’s slim!

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Snelle verkoop, geen wachttijden

Wil je niet wachten? Geen probleem! Meld je bus aan en wij beginnen meteen. Vaak kun je dezelfde dag nog de verkoop afronden. Da’s pas echt slim!
Zo werkt onze service

  • Meld je bus aan

    Vul je gegevens in en met één klik is je bus aangemeld. Wij nemen direct contact met je op.

  • Ontvang biedingen

    We presenteren je bus aan ons netwerk van betrouwbare kopers. Je krijgt snel eerlijke biedingen.

  • Verkoop zonder zorgen

    Ga je akkoord met een bod? Wij regelen de rest. Geen gedoe meer, da’s pas echt slim!
Waarom Autovendi?

Bij Autovendi zetten we jou en je bus centraal. Onze persoonlijke ondersteuning en expertise maken het verschil. Vragen of advies nodig? Ons team staat voor je klaar.


Maak de slimme keuze, verkoop je bus met Autovendi

Da’s slim! Verkoop je bus snel, veilig en zonder zorgen met Autovendi. Maak vandaag nog de slimme keuze en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om je bus of bestelbus te verkopen met onze service!

Waarom mensen van ons houden

Suppergoed.

Suppergoed.
Fijne mensen,René zet overal vaart achter.
Supperman.
Wat afgesproken is,is ook nakomen.
Daar ben ik suppperblij mee.
Goede klant tevredenheid.
Eerlijk,snel en oprecht.
Top mensen bij auto Vendi.
Tot de volgende keer.
Bedankt voor jullie oprechte zorgen.
Jullie staan bij mijn hoog in het vaandel.

Miranda Dumay

5 februari 2024

Miranda Dumay geeft Autovendi 5 sterren

Afspraak is afspraak.

Kundige inventarisatie naar de staat van de auto door de medewerker van Autovendi. Ik kreeg binnen 2 uur een gegarandeerd bod van een autohandelaar. Aflevering was geheel volgens afspraak: geen gedoe over de prijs, afspraak is afspraak. Ook het geld meteen online overgemaakt gekregen van de koper en die was ook nog zo aardig om me een lift naar de trein te geven met mijn dochtertje. Prima ervaring!

Frederik Hoekstra

18 januari 2024

Frederik Hoekstra geeft Autovendi 5 sterren

Het was gelijk geregeld en alles is

Het was gelijk geregeld en alles is perfect ingegaan zoals afgesproken was.
Ij zou het iedereen aanraden via AutoVendi zijn auto te verkopen.
Ik heb het inmiddels doorgegeven aan mijn kennissen en familie want ik was zeer tevreden.
Groetjes
S.Mouatadil

Saadia Mouatadil

15 februari 2024

Saadia Mouatadil geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

Tweede goede ervaring met AutoVendi

Dit was de tweede keer dat ik mijn auto via AutoVendi verkocht heb. Uitstekende ervaring de eerste keer 4 1/2 jaar terug was de reden. Ik ben wederom niet teleurgesteld en uiterst tevreden over de communicatie, vriendelijkheid & snelheid en het gegarandeerde bod. Dus geen bod waar bij het inleveren nog van alles wordt afgepraat maar een echt gegarandeerd bod!
Gisteren is de auto opgehaald en ook de koper was weer vriendelijk en correct, geld direct op de rekening. Kortom zoek niet verder als je je auto wilt verkopen.

Leo

9 juni 2024

Leo geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Een super ervaring

Keurig contact en probleemloos auto verkocht.
De communicatie met de kopende partij ging volledig en zonder vertraging of misverstanden via AutoVendi.
Alleen de laatste afspraak met de kopende partij moest ik uiteraard zelf maken. Ook dat was weer erg eenvoudig.
Uiteindelijk de auto ingeleverd bij het kopende bedrijf en dat was ook keurig netjes, accuraat en professioneel. De overeengekomen koopsom stond ook meteen op mijn rekening. Alles bij elkaar een super ervaring !

Ferrari

17 februari 2024

Ferrari geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig!!

Goed geholpen mij prijs die ik in mijn hoofd had te kunnen behalen iom kopende partij. Afspraak is afspraak, auto werd op afgesproken dan en tijd opgehaald, chauffeur gaat pas weg als alles geregeld is van zowel vrijwaringsbewijs en alles betaald is en op je rekening staat

Een woord Geweldig!!

Berny Bal

4 februari 2024

Berny Bal geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen