Bel direct!

Je bus verkopen? Da’s slim, Autovendi!

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Je bus verkopen? Da’s slim, Autovendi!

Sta je klaar om je bus of bestelbus te verkopen? Bij Autovendi maken we het proces eenvoudig en zorgeloos. Wij zorgen voor de beste deal, zonder gedoe. Da’s slim!

autovendi formule

Eenvoudig en slim verkopen

Het verkopen van een bus kan een heel gedoe zijn. Bij Autovendi doen we dat anders. Meld je bus aan, en wij nemen het vanaf daar over. Jij leunt achterover, wij doen het werk. Da’s slim!


Vertrouwde kopers, directe betaling

Onze kopers zijn zorgvuldig gescreend. Geen twijfels, geen zorgen. Je krijgt directe betaling bij de overdracht. Bij ons zijn je biedingen betrouwbaar en eerlijk. Da’s slim!


Gratis en zonder verplichtingen

Geen verborgen kosten of commissies. Bij Autovendi is onze service volledig gratis en vrijblijvend. Verkoop je bus zonder extra kosten. Da’s slim!

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Snelle verkoop, geen wachttijden

Wil je niet wachten? Geen probleem! Meld je bus aan en wij beginnen meteen. Vaak kun je dezelfde dag nog de verkoop afronden. Da’s pas echt slim!
Zo werkt onze service

  • Meld je bus aan

    Vul je gegevens in en met één klik is je bus aangemeld. Wij nemen direct contact met je op.

  • Ontvang biedingen

    We presenteren je bus aan ons netwerk van betrouwbare kopers. Je krijgt snel eerlijke biedingen.

  • Verkoop zonder zorgen

    Ga je akkoord met een bod? Wij regelen de rest. Geen gedoe meer, da’s pas echt slim!
Waarom Autovendi?

Bij Autovendi zetten we jou en je bus centraal. Onze persoonlijke ondersteuning en expertise maken het verschil. Vragen of advies nodig? Ons team staat voor je klaar.


Maak de slimme keuze, verkoop je bus met Autovendi

Da’s slim! Verkoop je bus snel, veilig en zonder zorgen met Autovendi. Maak vandaag nog de slimme keuze en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om je bus of bestelbus te verkopen met onze service!

Waarom mensen van ons houden

Na de eerste inlevering van onze auto(

Na de eerste inlevering van onze auto( wat helaas niet helemaal goed ging ivm geborgen gebreken )is de auto opnieuw aangeboden en toch nog tot onze tevredenheid verkocht aan lme cars in Almere. Gr w v d berg

wilfried

16 mei 2024

wilfried geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig geholpen en een mooie prijs

Geweldig geholpen en een mooie prijs gekregen voor mijn auto.
Vanaf de dealer weer terug naar huis gebracht.
Ik raad Autoverdi van harte aan om uw auto te verkopen.

Bedankt voor uw hulp!
Mvg Rolf Kooij.

Rolf Kooij

9 april 2024

Rolf Kooij geeft Autovendi 5 sterren

Ik had zomaar wat ingevuld op een link

Ik had zomaar wat ingevuld op een link van Autovendi met het idee dat ik wel een keer een belletje zou krijgen maar dat bleek de volgende dag al te gebeuren.
Na nog enkele gegevens uitgewisseld te hebben ging ik rustig wat anders doen maar na een uur bleek er al een koper te zijn gevonden voor mn auto, na het weekend contact gelegd met de koper en binnen een week was deze opgehaald,gevrijwaard en betaald.
Kortom, ik ben hartstikke tevreden.

Hans Tuinman

9 juli 2024

Hans Tuinman geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Een fijn een eerlijk bedrijf

Een fijn een eerlijk bedrijf. Je weet bij hun waar je aan toe bent wanneer je je auto aanbiedt. De prijs die je als aanbod krijgt is gegarandeerd. Dat is niet bij alle autoverkoopsites zo. Ik heb nu 2 autos via AutoVendi verkocht en zeer tevreden over hun snelle handelingen en het bod wat je krijgt.

Marcel Pol

22 maart 2024

Marcel Pol geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

AutoVeni: Werkelijk uitstekend!!!

Werkelijk uitstekend. Snelle levering van potentiële kopers, goede bemiddeling over de prijs. Ale afspraken goed nagekomen. Ik had mij dinsdag aangemeld en donderdag stond mijn auto al bij de koper en het geld op mijn rekening.
Beter Kan niet!

Willy van den Essen

13 juli 2024

Willy van den Essen geeft Autovendi 5 sterren

Verkopen op basis van wederzijds vertrouwen en respect via de telefoon is veel efficiënter.

De intake verliep soepel via de telefoon. We bevelen Tis aan voor haar vriendelijke, attente en proactieve hulp. Ze kreeg snel biedingen voor onze auto's en we werden het eens over de verkoopprijs. Koper kwam ook op tijd om auto op te halen en betaalde ter plekke volledig. Alle partijen zijn tevreden. Bedankt AutoVendi voor de fijne verkoopervaring. Van deur tot deur gaan om auto's te verkopen is een nachtmerrie voor de verkoper. Verkopen op basis van wederzijds vertrouwen en respect via de telefoon is veel efficiënter.

De verkoop van Suzuki Alto

7 juli 2024

De verkoop van Suzuki Alto geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1065 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1065 beoordelingen