Bel direct!

Dagwaarde auto berekenen met Autovendi: Da’s Slim!

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Dagwaarde auto berekenen met Autovendi: Da’s Slim!

Weten wat je auto waard is, is cruciaal voor belangrijke beslissingen rondom je voertuig. Of je nu wilt verkopen, verzekeren of inruilen, het kennen van de dagwaarde helpt je altijd de beste deals te sluiten. Da’s slim!

autovendi formule

De dagwaarde van jouw auto berekenen

Als je overweegt je auto te verkopen, is het slim om te beginnen met een accurate bepaling van de dagwaarde. Bij Autovendi maken we dit proces eenvoudig en transparant. Met onze tool krijg je direct een range van de dagwaarde van jouw auto. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kun je snel en efficiënt handelen. Da’s zo geregeld!


Gratis dagwaarde berekenen van jouw auto

Bij Autovendi kun je geheel gratis de dagwaarde van jouw auto berekenen. Geen kosten, geen verplichtingen. Door simpelweg enkele details in te voeren, krijg je direct de dagwaarde van jouw auto. Dit geeft je een solide basis voor het maken van verkoopbeslissingen. Da’s wel zo fijn!

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Hoe werkt het?

  • Kentekencheck en waardecheck

    Voer je kenteken in en wij doen de rest. Ons systeem gebruikt geavanceerde algoritmen en de informatie uit je kentekenregistratie om een nauwkeurige waarde te berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • Accurate waardebepaling

    Ons systeem houdt rekening met markttrends en de specifieke kenmerken van je auto. Na het invullen van je gegevens krijg je direct een accurate range van de dagwaarde.

Mijn auto is total Loss

Da’s balen! Maar we helpen je graag vooruit kijken. Het berekenen van de dagwaarde van een total loss auto is een zorgvuldig proces waarbij we diverse factoren meenemen, zoals leeftijd, model en de staat van de auto voor het ongeval. We bieden transparantie en duidelijkheid over de restwaarde, zodat je weet wat je van je verzekering kunt verwachten. Zo kun je met een gerust hart de volgende stappen zetten.

Bij Autovendi zorgen we ervoor dat jij altijd de juiste en meest actuele waarde van je auto weet, zodat je slimme en weloverwogen beslissingen kunt nemen. Da’s slim!

Waarom mensen van ons houden

AutoVendi geeft echt wat er per

AutoVendi geeft echt wat er per telefoon is afgesproken. Komen de auto keurig ophalen en je krijgt het vrijwaringsbewijs en de afgesproken prijs gelijk op je rekening. Chauffeur rijdt pas weg als alles naar wens is geregeld. Toppie bedrijf. Dank voor alle hulp en goede service.

Chris Reinders-Spiering

25 januari 2024

Chris Reinders-Spiering geeft Autovendi 4 sterren

Auto via Autovendi aangeboden en werd

Auto via Autovendi aangeboden en werd snel gebeld voor aanvullende informatie. Dag van bellen zijn ze direct aan de slag gegaan om een koper te vinden. Die zelfde dag nog een goede bod gekregen en verkocht aan autobedrijf op weg. Top service van bijde bedrijven.

jannes schulte

4 februari 2024

jannes schulte geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Het was gelijk geregeld en alles is

Het was gelijk geregeld en alles is perfect ingegaan zoals afgesproken was.
Ij zou het iedereen aanraden via AutoVendi zijn auto te verkopen.
Ik heb het inmiddels doorgegeven aan mijn kennissen en familie want ik was zeer tevreden.
Groetjes
S.Mouatadil

Saadia Mouatadil

15 februari 2024

Saadia Mouatadil geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig!!

Goed geholpen mij prijs die ik in mijn hoofd had te kunnen behalen iom kopende partij. Afspraak is afspraak, auto werd op afgesproken dan en tijd opgehaald, chauffeur gaat pas weg als alles geregeld is van zowel vrijwaringsbewijs en alles betaald is en op je rekening staat

Een woord Geweldig!!

Berny Bal

4 februari 2024

Berny Bal geeft Autovendi 5 sterren

Na de eerste inlevering van onze auto(

Na de eerste inlevering van onze auto( wat helaas niet helemaal goed ging ivm geborgen gebreken )is de auto opnieuw aangeboden en toch nog tot onze tevredenheid verkocht aan lme cars in Almere. Gr w v d berg

wilfried

16 mei 2024

wilfried geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi echt een aanrader!

Aangezien we een bijna nieuwe auto wilden importeren, moesten we onze oude eerst kwijt. Deze bij veel verschillende partijen aangeboden,
maar de geboden prijs was een stuk lager dan bij AutoVendi. Doordat AutoVendi vooraf (veel) meer duidelijkheid vraagt over de auto, heeft de potentiële koper ook meer duidelijkheid en kan dus gerichter (= meestal hoger!) bieden.
Het contact met AutoVendi en het verdere verloop was erg duidelijk, overzichtelijk en vooral eerlijk! Een volgende keer zouden wij het zo weer doen, echt een aanrader!

Antoine

12 maart 2024

Antoine geeft Autovendi 5 sterren

Afspraak is afspraak.

Kundige inventarisatie naar de staat van de auto door de medewerker van Autovendi. Ik kreeg binnen 2 uur een gegarandeerd bod van een autohandelaar. Aflevering was geheel volgens afspraak: geen gedoe over de prijs, afspraak is afspraak. Ook het geld meteen online overgemaakt gekregen van de koper en die was ook nog zo aardig om me een lift naar de trein te geven met mijn dochtertje. Prima ervaring!

Frederik Hoekstra

18 januari 2024

Frederik Hoekstra geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen