auto verkopen via autovendi

auto verkopen? meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratisIk weet mijn kenteken niet
1. AUTOGEGEVENS
2. CONTACTGEGEVENS
3. VRIJBLIJVEND BOD
4. ZONDER GEDOE VERKOCHT

Zo helpen we jou met de verkoop


Gratis en vrijblijvend een bod

Wij werken met iets meer dan 2000 koopkrachtige en betrouwbare autodealers. Zij kunnen via ons systeem een bod plaatsen op jouw auto.
Hier hoef je niet voor te betalen en je bent niet verplicht om met het bod akkoord te gaan.

Gegarandeerd bod

Wij bieden je auto aan op basis van de informatie die wij van je krijgen. Als de auto is zoals omschreven, is het bod gegarandeerd. De verantwoordelijkheid voor het aanleveren van juiste informatie ligt uiteraard bij jou als verkoper. Natuurlijk helpen wij je hier mee waar mogelijk.

Betere prijs bij zelf je auto verkopen

Wanneer je je auto zelf verkoopt is de kans aanwezig dat je een betere prijs krijgt. Onze autodealers houden rekening met eventuele kosten die er aan de auto zitten, actuele vraag uit de markt, te verlenen garantie en officiële taxatie programma’s zoals bijvoorbeeld Autotelex. Je auto verkopen via ons is een stukje gemak en zeker ook veiligheid.

Particuliere vraagprijzen voor een vergelijkbare auto liggen vaak hoger dan vraagprijzen van autobedrijven. Maar goed, een vraagprijs is immers een vraagprijs en dus geen verkoopprijs. Je bent vrij om te vragen en een bieder is vrij om te bieden.

Wij accepteren elke auto

Elke auto met een Nederlandse registratie kan bij ons aangemeld worden. Wij kunnen helaas niet voor iedere auto de gewenste prijs krijgen. Uiteraard proberen we dit wel voor elke auto.
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s. Ons klantenbestand bestaat uit voornamelijk BOVAG dealers en zij moeten je auto wel kunnen gebruiken. Is dat het geval, dan krijg je vaak een goed bedrag.

Ons bod is 5 dagen geldig

Ontvang je van ons een gegarandeerd bod, dan heb je vijf dagen om te bedenken of je het bod accepteert. Geen bedenktijd nodig? Dan kun je het bod direct accepteren en daarmee je auto definitief verkopen.

Meer informatie vind je bij onze veelgestelde vragen.


Zo komt het bod tot stand


Bepaling van de prijs

Over het algemeen is je auto na een eigen woning je duurste bezit. Het is dus niet zomaar iets wat je verkoopt. En op het moment dat je besluit om te verkopen, dan wil je er een goed en veilig gevoel aan overhouden. Dat is exact de reden waarom AutoVendi is opgericht. Ben je op zoek naar geluk en wil je de absolute hoofdprijs voor je auto? Dan kunnen we je daar helaas niet mee helpen. We beloven je dus geen gouden bergen, we zijn gewoon eerlijk. We kunnen je wel veiligheid en gemak bieden en dat is vandaag de dag zeker wat waard. Wij proberen in ieder geval de beste prijs voor je te krijgen binnen ons netwerk van autodealers. Zij bepalen hun prijs op basis van een aantal belangrijke punten. Wil je je auto verkopen? Dan is het slim om nog even verder te lezen.

De kleur, opties en accessoires

Vaak is jouw smaak in lijn met dat van een ander. Heb jij een auto in een bepaalde uitvoering, kleur en met opties waar veel vraag naar is, dan is dat altijd gunstig voor het ophalen van een goed bod. Wil je een auto verkopen met een spannende kleur zoals rood, geel, roze etc. dan moet je er rekening mee houden dat er minder vraag is naar jouw kleur en daardoor een negatieve invloed kan hebben op de prijs.

Beschadigingen

Beschadigingen zijn enorm belangrijk voor het bepalen van de waarde bij een auto verkopen. Iedere gebruikte auto is wel wat op te vinden. Ieder krasje of oneffenheid dient vermeld te worden, want wat voor de één “maar een krasje” is, kan voor de verkoop betekenen dat er een deel gespoten moet worden. Beschrijf de auto alsof je hem zelf wil kopen, bekijk hem met een fictieve vergrootglas en onderbouw dit met foto’s. Heeft de auto in het verleden schade gehad? Dan is het belangrijk om te weten of het door een erkend bedrijf, kwalitatief goed hersteld is.

Kilometerstand

Belangrijk bij de waardebepaling van een auto is een aantoonbaar kloppende kilometerstand. Een lage kloppende stand is gunstig voor de prijs. Wij voeren hier een controle op uit nadat de auto is aangemeld. Is een tellerstand niet 100% aantoonbaar, dan heeft dit een negatieve invloed op de waarde. Je auto verkopen kan hierdoor dus wat lastiger zijn.

Importauto

Met een aantoonbare kilometerstand, onderhoudshistorie en geen schadeverleden is een ingevoerde auto bijna altijd net zoveel waard als een Nederlandse auto. Kun je dit allemaal niet aantonen dan heeft dit helaas een negatieve invloed op de waarde. Heb je de gegevens wel, dan kun je over het algemeen vrij eenvoudig je auto verkopen.

Technische staat

Wanneer de auto net onderhoud heeft gehad, in het verleden aantoonbaar en op tijd onderhoud heeft gehad, dan is dit zeer gunstig voor de prijs als er verder geen gebreken zijn en er nog minimaal 6 maanden APK op zit. Een auto verkopen die goed onderhouden is gaat een stuk makkelijker dan bij een auto met een vage onderhoudshistorie.

Vraag uit de markt

Wat vandaag gewild is, kan morgen zeer oninteressant zijn. Door beslissingen vanuit de overheid, trends, verkoopsnelheid en dus vraag uit de markt kan een auto in trek zijn en dat is gunstig voor een goed bod. Maar het kan ook zo zijn dat je een populair merk hebt maar dat de uitvoering niet klopt, zoals bijvoorbeeld een BMW 3-serie zonder Sportpakket, Sportstoelen, Groot navigatie en automatische versnellingsbak. Zonder dit soort opties op een premium merk is er weinig vraag naar je auto, dit heeft weer negatieve invloed op de prijs en je auto verkopen wordt dan iets lastiger.

Veel eigenaren

Wanneer een auto veel eigenaren heeft gehad dan is dit doorgaans niet gunstig voor de prijs. Een auto verkopen met maar 1 eigenaar is wel weer makkelijker en gunstig voor de prijs.

Waarom mensen van AutoVendi houden


Trustpilot 9,2 gebaseerd op 1004 beoordelingen
9,2 Gebaseerd op 1004 beoordelingen
Duidelijke en snelle afspraak kunnen

Duidelijke en snelle afspraak kunnen maken. Wel nog even onderhandelen maar dan is de prijs ook gegarandeerd zonder verrassingen bij het inleveren van de auto. Wij zijn heel tevreden over AutoVendi.

Bart 16 januari 2024 Bart geeft Autovendi 5 sterren
in eerste instantie toch wel sceptisch, maar goed afgehandeld

in eerste instantie toch wel sceptisch, ivm andere auto's die ik wou verkopen via andere sites. maar een eerlijke prijs voor mijn auto gekregen.
aangekomen bij autobedrijf mochten ze ook echt niet onderhandelen, dus alles was snel geregeld en ze hebben we zelf even bij station afgezet! goede evaring zeker aanrader

harry haverhoek 14 januari 2024 harry haverhoek geeft Autovendi 5 sterren
Na jaren tobben en weinig vertrouwen in

Na jaren tobben en weinig vertrouwen in autohandelaar. Heb ik autovendi gevonden. Na het aanmelden werd ik de volgende dag op een fatsoenlijk rijdster gebeld door een rustige en kalme meneer, die me heel goed uitlegde hoe de procedure zou verlopen. We namen de auto geschiedenis en huidige staat door. Zo ook de rede van verkoop. Hij maakte een schatting van het verkoop bedrag. En vroeg wat ik er voor wilde hebben. Het bedrag wat ik nodig had was hoger. Hij zou gaan rondbellen. Later sprak ik hem weer en hij had mijn auto verkocht voor mijn vraagprijs. Hij legde mij de rest van de procedure duidelijk en kalm uit. Later heb ik de bevestiging van het koop contract gekregen in mijn mail. Ik kon ze altijd bereiken met vragen als ik dat wilde. Ik had alle tijd om een andere auto te zoeken. De koper van mijn auto was ook zeer netjes en beleefd. De auto is opgehaald voor mijn deur op een moment dat het mij uitkwam. De vrijwaring en het afgesproken bedrag stond op mijn rekening, voordat mijn auto weg was. En er werd niet meer onderhandeld over de prijs door de koper. Het ging allemaal echt heel keurig en correct. En zonder gedoe of het idee dat je belazerd wordt. Echt heel prettig. Dit is zeker aan te bevelen.

Venez Kruijer 17 februari 2024 Venez  Kruijer geeft Autovendi 5 sterren
Ik heb gisteren via AutuVendi mijn auto

Ik heb gisteren via AutuVendi mijn auto verkocht aan WI-Service.Ben erg tevreden over ontvangst en de snel en goede afhandeling.

John Houwelingen 13 januari 2024 John Houwelingen geeft Autovendi 4 sterren
AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen. Nadat ik de auto had aangeboden werd ik niet veel later al door een van de bemiddelaars gebeld.
Samen namen we alles van de auto door en gaf hij me tot in detail alle benodigde informatie.

Gewoonweg super geholpen en ondersteund!

De kopende partij Maarten Tromp was ook een topper!

NJ 18 januari 2024 NJ geeft Autovendi 5 sterren
Het geheel verkoop proces was een

Het geheel verkoop proces was een duidelijk en niet opdringerige beleving.
Iedere onduidelijkheid vanaf mijn kan werd duidelijk uitgelegd

Johan Lindner 3 maart 2024 Johan Lindner geeft Autovendi 5 sterren
Afspraak is afspraak

Zonder gezeur en volgens afgesproken bedrag via Autovendi auto verkocht in 2 dagen tijd zeer tevreden.

Ronald 23 december 2023 Ronald geeft Autovendi 5 sterren
wij raden iedereen aan wij goed gewolpen da vind wij fijn door telefoon

ze hebben mooi voor elklaar dat auto op ge word en vriedelijk meer kan niet meer zeggen

Dora Schoterman 24 april 2024 Dora Schoterman geeft Autovendi 5 sterren
Alles perfect afgehandeld,een correcte

Alles perfect afgehandeld,een correcte handelaar TOP!!!!!

Cor Missler 20 januari 2024 Cor Missler geeft Autovendi 4 sterren
Top bedrijf

Oktober 2023 1e keer contact met AutoVendi gehad,goed gesprek en ervaring, ik kon meteen mijn auto verkopen maar dat ging niet door ivm aflevering nwe auto dus afgesproken als de tijd rijp zou zijn ik weer contact op zou nemen.
Februari 2024 met Rene gesproken en binnen anderhalf dag had ik mijn auto verkocht. Ik kan niets anders zeggen dan geweldig.

Vincent Tricarico 24 februari 2024 Vincent  Tricarico geeft Autovendi 5 sterren

Auto Verkopen


Autovendi

Mijn vraagprijs is € 9.000.
Wat zijn mijn mogelijkheden?

- Ik kan € 8.500 accepteren en zelf later nog onderhandelen

- Ik kan een gegarandeerd bod van € 8.000 krijgen van AutoVendi

- Ik kan zelf onderhandelen voor een inkoopprijs bij de dealer

Zekerheid

Gemak

Prijs

Dealer
€ 7.000
AutoVendi
€ 8.000
Zelf online verkopen
via marktplaatsen
€ 8.500

Je kunt veilig en gratis je auto verkopen door je kenteken in te vullen. Je autogegevens worden rechtstreeks opgevraagd bij de R.D.W.

Nadat je auto voor de verkoop is aangemeld, neemt een taxateur even contact met je op om de auto door te nemen, zodat we een gegarandeerd bod voor je op kunnen halen. Het is dus van belang dat we je telefonisch kunnen bereiken om het bod te kunnen garanderen.

Zodra wij een aantal biedingen op je auto hebben koppelen wij dit terug naar je en in overleg met jou wordt besloten of je je auto wil verkopen tegen het gegarandeerde bod. Je maakt dus helemaal zelf de keuze of je je auto wil verkopen via AutoVendi.nl

Krijg je bij AutoVendi de hoofdprijs? Nee, daar zijn we eerlijk in. Dit heeft te maken met het feit dat we aan dealers en inkooporganisaties verkopen. Je krijgt misschien een paar honderd minder geboden dan op openbare marktplaatsen maar daar staat wel tegenover dat ons bod vaststaat.

Je auto verkopen via ons blijkt de veiligste en snelste manier te zijn om je auto te verkopen. En de prijs is altijd hoger dan een kale handelsprijs.

Wij werken uitsluitend met kopers die een hoge klantwaardering hebben en minimaal voldoen aan de Bovag norm in tegenstelling tot veel andere websites. Zo kun je altijd vertrouwen op een correcte afhandeling van je verkoop. Je ontvangt direct je geld en een vrijwaringsbewijs.


Vul een realistische vraagprijs in want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant. Vraag dus niet meer dan een autobedrijf. Onze medewerkers zullen in ieder geval altijd voor de hoogst mogelijke handelsprijs gaan en gaan net zolang door tot je tevreden bent. Meer over de waarde van je auto bepalen vind je hier.

Je auto verkopen of inruilen? Wij regelen in bijna alle gevallen een beter voorstel dan het huidige inruilvoorstel van je eigen dealer.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016