Auto verkopen in amsterdam?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto verkopen in Amsterdam

Wie in het centrum Amsterdam woont heeft eigenlijk helemaal geen auto nodig. Er zijn voldoende vervoersmiddelen om van A naar B te komen en het is vaak nog voordeliger dan het hebben van een auto.

Blikschade

Niet alleen de drukte kan er voor zorgen dat je je auto wilt verkopen. Wij spreken namelijk uit ervaring als we zeggen dat de meeste Amsterdamse auto’s of andere stadsauto’s met regelmaat van voor tot achter onder de kleine deukjes en krasjes zit. Voor ons op zich niet erg want wij kunnen iedere auto verkopen maar voor jou als eigenaar is het natuurlijk geen pretje.

Door alle kleine beschadigingen levert een stadsauto minder op dan een auto van buiten de stad. Zonde van je geld en een reden om je auto te verkopen voordat hij niets meer waard is. En is je auto wel beschadigd dan zijn we ervan overtuigd dat we er toch nog een redelijke prijs voor krijgen.
auto verkopen amsterdam

Auto inkoop

Door heel Nederland heeft AutoVendi koopkrachtige bedrijven die op advies van onze taxateurs een gegarandeerd bod op je auto willen doen om je auto in te kopen. En door de expertise van onze taxateurs ben je in ieder geval verzekerd van een prijs die ruim boven de normale inkoopprijs ligt. Het zal misschien niet de particuliere prijs zijn maar het zit er net iets onder. Dit omdat onze klanten werken met zeer kleine marges en het moeten hebben van de aantallen. Ze hebben liever 10 maal € 200,- winst dan 1 maal € 2.000,- winst.

Meld je auto aan

Wil je zeker zijn van een goede deal en wil je je auto verkopen zonder gedoe? Meld hem dan vrijblijvend aan zodat wij gratis een bod voor je kunnen realiseren.

Zit je te twijfelen om je auto in te ruilen bij de dealer? Lees dan eerst zorgvuldig onze pagina door die gaat over het inruilen van je auto en waarom dit vaak niet verstandig is.

Heb je vragen? Bel ons op 074-2020500 of stuur een mail naar contact@autovendi.nl


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016