Bel direct!

Auto verkopen in amsterdam

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Auto verkopen in Amsterdam

Wie in het centrum Amsterdam woont heeft eigenlijk helemaal geen auto nodig. Er zijn voldoende vervoersmiddelen om van A naar B te komen en het is vaak nog voordeliger dan het hebben van een auto.
autovendi formule

Blikschade

Niet alleen de drukte kan er voor zorgen dat je je auto wilt verkopen. Wij spreken namelijk uit ervaring als we zeggen dat de meeste Amsterdamse auto’s of andere stadsauto’s met regelmaat van voor tot achter onder de kleine deukjes en krasjes zit. Voor ons op zich niet erg want wij kunnen iedere auto verkopen maar voor jou als eigenaar is het natuurlijk geen pretje.

Door alle kleine beschadigingen levert een stadsauto minder op dan een auto van buiten de stad. Zonde van je geld en een reden om je auto te verkopen voordat hij niets meer waard is. En is je auto wel beschadigd dan zijn we ervan overtuigd dat we er toch nog een redelijke prijs voor krijgen.


Auto inkoop

Door heel Nederland heeft AutoVendi koopkrachtige bedrijven die op advies van onze taxateurs een gegarandeerd bod op je auto willen doen om je auto in te kopen. En door de expertise van onze taxateurs ben je in ieder geval verzekerd van een prijs die ruim boven de normale inkoopprijs ligt. Het zal misschien niet de particuliere prijs zijn maar het zit er net iets onder. Dit omdat onze klanten werken met zeer kleine marges en het moeten hebben van de aantallen. Ze hebben liever 10 maal € 200,- winst dan 1 maal € 2.000,- winst.


Meld je auto aan

Wil je zeker zijn van een goede deal en wil je je auto verkopen zonder gedoe? Meld hem dan vrijblijvend aan zodat wij gratis een bod voor je kunnen realiseren.

Zit je te twijfelen om je auto in te ruilen bij de dealer? Lees dan eerst zorgvuldig onze pagina door die gaat over het inruilen van je auto en waarom dit vaak niet verstandig is.

Heb je vragen? Bel ons op 074-2020500 of stuur een mail naar contact@autovendi.nl

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Waarom mensen van ons houden

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen. Nadat ik de auto had aangeboden werd ik niet veel later al door een van de bemiddelaars gebeld.
Samen namen we alles van de auto door en gaf hij me tot in detail alle benodigde informatie.

Gewoonweg super geholpen en ondersteund!

De kopende partij Maarten Tromp was ook een topper!

NJ

18 januari 2024

NJ geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi is een keurige bemiddelaar

AutoVendi is een bemiddelaar die je ook bijstaat bij de verkoop.
Dat heeft hij ook gedaan toen ik belde.
De auto die ik verkocht was gewoon goed en alles op papier kwam overeen.
Aan de hand daarvan kon er niet afgedongen worden.
Ik ben gewoon slecht in auto verkoop dus ik ben blij dat er iets bestaat als AutoVendi.

Verkoop je de auto zelf, dan kan het zijn dat je een beetje meer krijgt, maar meestal kom je met een erg nare ervaring pas na weken of maanden van je auto af.
/Ook al had je geen haast.

Ik raad AutoVendi aan.

Don Meijer

5 maart 2024

Don Meijer geeft Autovendi 5 sterren

Prima geholpen

Prima geholpen, meneer gaf voor tijd meteen een verwachting aan van de verkoopprijs en voor ongeveer dat bedrag is de bus ook verkocht. Geen gedoe met mensen aan de deur die afdingen netjes opgehaald door de dealer zonder gedoe. Helemaal top.

Benjamin De Lange

30 maart 2024

Benjamin  De Lange geeft Autovendi 5 sterren

Tweede goede ervaring met AutoVendi

Dit was de tweede keer dat ik mijn auto via AutoVendi verkocht heb. Uitstekende ervaring de eerste keer 4 1/2 jaar terug was de reden. Ik ben wederom niet teleurgesteld en uiterst tevreden over de communicatie, vriendelijkheid & snelheid en het gegarandeerde bod. Dus geen bod waar bij het inleveren nog van alles wordt afgepraat maar een echt gegarandeerd bod!
Gisteren is de auto opgehaald en ook de koper was weer vriendelijk en correct, geld direct op de rekening. Kortom zoek niet verder als je je auto wilt verkopen.

Leo

9 juni 2024

Leo geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi echt een aanrader!

Aangezien we een bijna nieuwe auto wilden importeren, moesten we onze oude eerst kwijt. Deze bij veel verschillende partijen aangeboden,
maar de geboden prijs was een stuk lager dan bij AutoVendi. Doordat AutoVendi vooraf (veel) meer duidelijkheid vraagt over de auto, heeft de potentiële koper ook meer duidelijkheid en kan dus gerichter (= meestal hoger!) bieden.
Het contact met AutoVendi en het verdere verloop was erg duidelijk, overzichtelijk en vooral eerlijk! Een volgende keer zouden wij het zo weer doen, echt een aanrader!

Antoine

12 maart 2024

Antoine geeft Autovendi 5 sterren

Het was gelijk geregeld en alles is

Het was gelijk geregeld en alles is perfect ingegaan zoals afgesproken was.
Ij zou het iedereen aanraden via AutoVendi zijn auto te verkopen.
Ik heb het inmiddels doorgegeven aan mijn kennissen en familie want ik was zeer tevreden.
Groetjes
S.Mouatadil

Saadia Mouatadil

15 februari 2024

Saadia Mouatadil geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Een super ervaring

Keurig contact en probleemloos auto verkocht.
De communicatie met de kopende partij ging volledig en zonder vertraging of misverstanden via AutoVendi.
Alleen de laatste afspraak met de kopende partij moest ik uiteraard zelf maken. Ook dat was weer erg eenvoudig.
Uiteindelijk de auto ingeleverd bij het kopende bedrijf en dat was ook keurig netjes, accuraat en professioneel. De overeengekomen koopsom stond ook meteen op mijn rekening. Alles bij elkaar een super ervaring !

Ferrari

17 februari 2024

Ferrari geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen