Bedrijfswagen verkopen? Meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Bedrijfswagen verkopen

In 4 stappen geregeld


1. Gegevens auto

Vul het kenteken van je bedrijfswagen in

2. Prijs en contact

Laat wat gegevens achter zodat we je kunnen bereiken.

3. Bod op je bedrijfswagen

Ontvang een bod inclusief BTW

4. Zorgeloos inleveren

Lever je bedrijfswagen in en krijg direct uitbetaald

Bedrijfswagen verkopen doe je via AutoVendi

Er komt veel bij kijken als je je bedrijfswagen gaat verkopen. Dingen zoals de B.T.W, is de bus verlengd of verhoogd, enkele cabine of dubbele cabine, inbouw en nog veel meer.

AutoVendi.nl is de enige verkoopsite met taxateurs die gespecialiseerd zijn in de verkoop van je bedrijfswagen. Onze medewerkers weten dus waar ze het over hebben en dit kan jou als verkoper een hoop tijd en kopzorgen schelen. Je bent immers druk genoeg met je eigen dagelijkse werkzaamheden.

Hoe verkoop ik mijn bedrijfswagen?

Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel. Je kunt je bedrijfswagen zeer eenvoudig aanmelden via het kenteken veld op deze pagina. Geef aan hoeveel de auto heeft gereden en laat wat gegevens achter waarmee onze taxateurs contact met u op kunnen nemen.

Belangrijk bij de verkoop van je bedrijfswagen is dat je er een aantal goede foto’s bij zet. Er zijn immers veel bedrijfswagens te koop dus er is veel concurrentie op de markt. Goede foto’s zorgen ervoor dat er goed op je bedrijfswagen geboden wordt.

Zodra je je auto hebt aangemeld neemt één van onze taxateurs contact met je op om alle gegevens van je bedrijfswagen nog eens te controleren en om te kijken welke punten van extra waarde kunnen zijn voor een snelle verkoop. Samen met jou wordt de juiste vraagprijs en uiteindelijke verkoopprijs vastgesteld.

Bedrijfswagen verkopen
Nadat de auto is getaxeerd gaan onze medewerkers ermee aan de slag om zo snel mogelijk een goede prijs te regelen en uiteindelijk je bedrijfswagen te kunnen verkopen voor een goede prijs.

Bedrijfswagen inkoop

Wij kopen jouw bedrijfswagen niet zelf in. We gaan op zoek naar degene die het meeste geld wil betalen voor jouw bus. Het voordeel hiervan is dat je altijd meer krijgt dan een kale inkoopprijs. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je altijd met een betrouwbare partij te maken hebt wanneer de aflevering daadwerkelijk plaats gaat vinden. Geen gezeik dus!

Auto verkopen

Natuurlijk kun je ook gewoon personenauto’s verkopen via AutoVendi. Of het nou een leaseauto of een privé auto betreft. Voor elk segment hebben wij de juiste koper in het klantenbestand.

Meld je auto direct aan zodat we je kunnen helpen met de verkoop van je bedrijfswagen of neem contact met ons op via onze contactpagina, chat of telefoon op 074-2020500.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016