BMW verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

BMW verkopen

Geloof het of niet maar BMW staat bovenaan de lijst als het gaat om meest succesvol verkochte auto’s via Autovendi.nl. Eigenlijk helemaal niet zo gek want het is natuurlijk een fantastisch merk.

Onze ervaring is dat de gemiddelde BMW eigenaar over het algemeen een “No nonsens” type is. Gewoon rechtdoorzee en duidelijk is wat hij of zij wil. Voor ons als auto bemiddelaar natuurlijk heerlijk om mee te werken omdat wij ook vanaf het begin direct weten waar we aan toe zijn en wat we moeten doen om de auto te verkopen.

Wat maakt onze formule nog meer zo succesvol als het gaat om het verkopen van BMW’s?

Doorgaans gaat een BMW eigenaar er niet op achteruit als hij of zij een nieuwe of gebruikte auto gaat kopen. Er wordt dus ook weer een luxe auto teruggekocht en dat is iets waar wij goed op in kunnen spelen. Door gebruik te maken van onze service kan een BMW eigenaar die een andere auto gaat kopen vaak tot een paar duizend Euro besparen door niet in te ruilen bij zijn of haar eigen dealer. En de meeste BMW eigenaren weten dit wel maar voor degenen die het niet weten, als je niet inruilt bij de dealer, krijg je een flinke korting op de auto die je gaat kopen. In het luxe segment ligt deze korting gemiddeld tussen de 4000 en 7000 Euro. Een hoop geld dus. Onze medewerkers zorgen voor een goede prijs van je huidige auto zodat je gebruik kunt maken van de korting maar let op!

bmw verkopen infographic

Het bedrag kan iets lager zijn dan de gemiddelde vraagprijzen op het internet maar…. Door de korting betaal je onderaan de streep een paar duizend Euro minder voor je nieuwe auto. Staar je dus niet blind op een inruilprijs of vraagprijs op het net.

Heb je een BMW en ben je bezig met het inruilen van je auto? Probeer dan eerst onze service en bespaar geld, veel geld. Onze service is kosteloos en 100% veilig. We zijn in 2016 niet voor niets genomineerd voor beste website van Nederland.

Meld je auto direct aan!


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016