Je gebruikte Auto verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Gebruikte auto verkopen

AutoVendi is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto’s. Ben je van plan om je auto te verkopen? Meld hem dan aan! Indien je nog twijfelt dan vertellen we graag waarom het slim is om je auto via ons te verkopen.

In eerste instantie vinden wij het geen probleem als je je auto ook op andere websites hebt staan. Voor jou als verkoper is dat namelijk een voordeel zolang je de auto niet aan het “leuren” bent. Staat je auto op teveel openbare sites bijvoorbeeld, dan kan men denken dat het op andere sites niet lukt en dat er misschien iets aan de hand is met je auto.

Heb je je auto op 1 of 2 sites staan dan kun je in ieder geval alle biedingen met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk je auto voor het juiste bedrag verkoopt.

Onze werkwijze is transparant

Iedere site heeft zijn eigen werkwijze. Op online marktplaatsen moet je bijvoorbeeld alles zelf regelen. Je moet zelf onderhandelen en als je dat niet dagelijks doet dan bestaat de kans dat je uiteindelijk veel te weinig krijgt voor je auto.

Andere belangrijke factoren voor het zelf verkopen zijn bijvoorbeeld het ontvangen van mensen bij jou thuis over de vloer, de financiën niet te vergeten want hoe weet je of dat allemaal wel correct gaat maar natuurlijk ook het technische aspect. Als je geen verstand hebt van auto’s dan kunnen kopers je van alles wijsmaken om je auto uiteindelijk voor een prikkie te kopen.

Je gebruikte auto verkopen via AutoVendi.nl is zeer eenvoudig, gratis en transparant. Wij zijn een extra verkoopkanaal die samen met jou gaat kijken hoe je het beste je gebruikte auto kunt verkopen.

Onze medewerkers bepalen samen met jou de beste vraagprijs en een uiteindelijke verkoopprijs. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een koper voor je auto en wij onderhandelen ook nog eens voor jou met de potentiële koper. Je hoeft dus niets te doen.

Zodra wij een aantal biedingen hebben op je auto dan koppelen wij dit terug naar jou. Samen kijken we dan of je je auto wilt verkopen voor het geboden bedrag. Je bent nooit verplicht om het bod te accepteren en het bod blijft zelfs vijf dagen staan als je nog even wat bedenktijd nodig hebt.

Heb je ervoor gekozen om je auto via ons te verkopen? Dan hoef je ons niets te betalen.

Wil je onze service ook eens proberen? Meld hem dan direct aan. Je zit nergens aan vast.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016