Gratis je Auto verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto opkoper

Ben je op zoek naar een auto opkoper? Wij raden je aan om dan ook gebruik te maken van onze auto verkoop service. In meer dan 90% van alle gevallen krijg je bij AutoVendi namelijk meer terug voor je auto dan bij een auto opkoper.

Door je auto aan te melden op onze website komt je auto in een landelijke database terecht met professionele kopers. Vanuit heel Nederland wordt er dus geboden op je auto en daarnaast onderhandelen onze auto taxatie experts voor jou om er het hoogst mogelijke uit te halen voor je.

Het grote voordeel van ons systeem is dat er niet 1 maar talloze gegadigden voor je auto zijn. Mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar het type auto die jij aanbiedt. En omdat er meerdere potentiƫle kopers zijn, is het voor ons eenvoudiger om een goede prijs uit te onderhandelen voor je auto.

Gegarandeerd bod

Nadat je auto is aangemeld wordt deze eerst goed gecontroleerd. We gaan er natuurlijk vanuit dat je zelf ook alle eventuele mankementen eerlijk noteert zodat er een juiste taxatie gedaan kan worden. Eenmaal getaxeerd komt je auto in ons biedsysteem te staan en krijg je uiteindelijk een gegarandeerd bod van ons. Je beslist dan natuurlijk zelf of je ermee akkoord wilt gaan. Je bent dus niet verplicht om het bod te accepteren.

Onze service is snel en gratis

Als je je auto verkoopt via AutoVendi dan hoef je ons geen bedrag af te staan. Voor jou als verkoper is onze service geheel kosteloos. Onze kopers betalen ons iedere maand om mee te kunnen bieden en in te kopen via onze service.

Heb je haast met de verkoop van je auto? Geen probleem! Je kunt je auto snel verkopen via onze service. Indien gewenst, kan de verkoop van je auto binnen een uur geregeld zijn.

Ga direct naar onze home pagina en meld je auto aan zodat je onze biedingen kunt vergelijken met het bod die je van een opkoper hebt gekregen.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016