Gratis je auto taxeren?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto Taxatie Experts


Indien je ervoor hebt gekozen om je auto te verkopen via Auto Vendi, dan weet je inmiddels zeker dat je auto in goede handen is. Ben je er nog niet helemaal uit dan willen wij je graag overtuigen om het wel te doen.

Al onze medewerkers komen uit de auto branche. En nee, het zijn gelukkig geen gladde verkopers die je in de showroom ziet of bij veel andere auto verkoopsites. Onze jongens zijn meester op het gebied van Auto’s taxeren en kunnen er daardoor voor zorgen dat je altijd de beste prijs krijgt voor je auto. Daarnaast weten zij precies welke dealer er op zoek is naar het type auto die jij verkoopt.

auto taxatie experts

Het grote voordeel hiervan is dat zij precies weten wie er op het moment van verkopen, naarstig op zoek is naar jouw auto en daardoor hoger kan bieden dan bijvoorbeeld je eigen dealer. Want je eigen dealer zit op het moment dat jij daar langs gaat in de meeste gevallen niet te wachten op jouw auto. Je eigen dealer belt dan één of twee handelaren en met die prijs zul je het moeten doen. Het hoogst haalbare wordt er dus niet uitgehaald.

Laat je auto taxeren door Auto Vendi en laat ons ervoor zorgen dat je het hoogst haalbare uit de verkoop van je auto haalt. Je krijgt niet alleen een goede prijs maar wij zorgen er ook voor dat de afhandeling keurig en perfect verloopt. Je krijgt direct geld en een vrijwaring te plaatse.

Het mooie van onze service is dat het helemaal gratis is en jij uiteindelijk altijd zelf beslist of je je auto via ons wilt verkopen.

Meld je auto direct aan zodat we samen je auto online kunnen verkopen voor de beste prijs.

Klik HIER om je auto aan te melden.

Ben je nog niet zeker of je je auto gaat inruilen of verkopen? Lees dan onze pagina door met duidelijke uitleg over het inruilen of verkopen zodat je beter een keuze kunt maken.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016