Gratis je Auto Verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Gratis auto verkopen

Tegenwoordig zijn er talloze websites waar je je auto te koop aan kunt bieden echter zijn de meeste website betaalde sites of het zijn websites waar je wel gratis je auto aan kunt bieden maar in eerste instantie indicatie biedingen krijgt op je auto.

Om de juiste keuze te maken over waar je je auto te koop wil zetten hoef je geen racketgeleerde te zijn. Simpele logica voldoet om je auto veilig en gratis te kunnen verkopen.

Denk na!

Er zijn auto verkoopsites waar je alleen een kenteken en kilometerstand hoeft in te vullen en vervolgens direct of bijna direct een prijs via de mail krijgt. Die prijs zal zeer aantrekkelijk zijn of net iets minder dan je wil hebben.

Als je logisch nadenkt gaat zo’n deal natuurlijk nooit goed komen. Hoe vaak heb je zelf op die manier een auto gekocht? Inderdaad, nog geen één keer! Dus dat zal bij jouw auto ook niet gebeuren.
Gratis auto verkopen

Het bod wat je op deze sites krijgt is een indicatieprijs. De daadwerkelijke prijs zal aanzienlijk lager liggen en in sommige gevallen nog niet eens 30% van het in eerste instantie geboden bedrag.

Er komt natuurlijk veel meer bij de waarde van een auto kijken dan alleen een kenteken en kilometerstand. Denk aan de afschrijving van een auto, de vraag uit de markt naar jouw auto, de kleur (heel belangrijk), kilometerstand, gebruikssporen (dit zijn namelijk ook schades), aantal sleutels, technische staat (af en toe een druppeltje olie op de grond is gewoon lekkage), opties en nog veel meer.

Gratis auto verkopen met een gegarandeerd bod

Als je een gratis je auto wilt verkopen en je wilt een gegarandeerd bod op je auto dan moet je je auto verkopen via AutoVendi.nl.

AutoVendi werkt compleet anders dan andere auto verkoopsites. Het duurt misschien drie dagen voordat je een bod krijgt maar het grote voordeel is dat je bod gegarandeerd is. Onze taxatie experts nemen namelijk eerst contact met je op voordat je auto in de verkoop gaat. Je auto wordt onder de loep genomen zodat alle krasjes, deukjes en andere mankementen duidelijk vermeld zijn.

Zodra alles bekend is gaat je auto gratis door een gesloten biedsysteem waar niet iedereen in mee mag bieden. Enkel partijen die ook gegarandeerde biedingen af kunnen geven. Nadat de biedtermijn is gesloten wordt er contact met je opgenomen om de prijs te bespreken die er opgehaald is voor je auto. Uiteraard gebeurt alles in overleg en beslis je zelf of je je auto gratis via AutoVendi wilt verkopen.

Meer informatie over je auto online verkopen vindt je hier. Ben je van plan om je auto in te ruilen? Ga dan voor jezelf na of dit wel verstandig is. In meer dan 90% van alle gevallen is het verstandiger om je auto zelf te verkopen in plaats van in te ruilen.

Meld je auto direct aan en verkoop gratis je auto via de auto verkoopservice van AutoVendi.nl


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016