Bel direct!

Gratis auto verkopen

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Gratis auto verkopen

Tegenwoordig zijn er talloze websites waar je je auto te koop aan kunt bieden echter zijn de meeste website betaalde sites of het zijn websites waar je wel gratis je auto aan kunt bieden maar in eerste instantie indicatie biedingen krijgt op je auto.

Om de juiste keuze te maken over waar je je auto te koop wil zetten hoef je geen racketgeleerde te zijn. Simpele logica voldoet om je auto veilig en gratis te kunnen verkopen.
autovendi formule

Denk na!

Er zijn auto verkoopsites waar je alleen een kenteken en kilometerstand hoeft in te vullen en vervolgens direct of bijna direct een prijs via de mail krijgt. Die prijs zal zeer aantrekkelijk zijn of net iets minder dan je wil hebben.

Als je logisch nadenkt gaat zo’n deal natuurlijk nooit goed komen. Hoe vaak heb je zelf op die manier een auto gekocht? Inderdaad, nog geen één keer! Dus dat zal bij jouw auto ook niet gebeuren.

Het bod wat je op deze sites krijgt is een indicatieprijs. De daadwerkelijke prijs zal aanzienlijk lager liggen en in sommige gevallen nog niet eens 30% van het in eerste instantie geboden bedrag.

Er komt natuurlijk veel meer bij de waarde van een auto kijken dan alleen een kenteken en kilometerstand. Denk aan de afschrijving van een auto, de vraag uit de markt naar jouw auto, de kleur (heel belangrijk), kilometerstand, gebruikssporen (dit zijn namelijk ook schades), aantal sleutels, technische staat (af en toe een druppeltje olie op de grond is gewoon lekkage), opties en nog veel meer.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Gratis auto verkopen met een gegarandeerd bod

Als je een gratis je auto wilt verkopen en je wilt een gegarandeerd bod op je auto dan moet je je auto verkopen via AutoVendi.nl.

AutoVendi werkt compleet anders dan andere auto verkoopsites. Het duurt misschien drie dagen voordat je een bod krijgt maar het grote voordeel is dat je bod gegarandeerd is. Onze taxatie experts nemen namelijk eerst contact met je op voordat je auto in de verkoop gaat. Je auto wordt onder de loep genomen zodat alle krasjes, deukjes en andere mankementen duidelijk vermeld zijn.

Zodra alles bekend is gaat je auto gratis door een gesloten biedsysteem waar niet iedereen in mee mag bieden. Enkel partijen die ook gegarandeerde biedingen af kunnen geven. Nadat de biedtermijn is gesloten wordt er contact met je opgenomen om de prijs te bespreken die er opgehaald is voor je auto. Uiteraard gebeurt alles in overleg en beslis je zelf of je je auto gratis via AutoVendi wilt verkopen.

Meer informatie over je auto online verkopen vindt je hier. Ben je van plan om je auto in te ruilen? Ga dan voor jezelf na of dit wel verstandig is. In meer dan 90% van alle gevallen is het verstandiger om je auto zelf te verkopen in plaats van in te ruilen.

Meld je auto direct aan en verkoop gratis je auto via de auto verkoopservice van AutoVendi.nl

Waarom mensen van ons houden

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10 !! Ik ben super goed en professioneel geholpen met het verkopen van mijn auto. De afhandeling verliep ook soepel en makkelijk. Reële biedingen die meteen met verkoper besproken worden. Ze hebben mij perfect door het proces heen geholpen. Een DIKKE aanrader dus!!

BN

14 februari 2024

BN geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen

AutoVendi bemiddelaars hebben mij uitstekend geholpen. Nadat ik de auto had aangeboden werd ik niet veel later al door een van de bemiddelaars gebeld.
Samen namen we alles van de auto door en gaf hij me tot in detail alle benodigde informatie.

Gewoonweg super geholpen en ondersteund!

De kopende partij Maarten Tromp was ook een topper!

NJ

18 januari 2024

NJ geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi is een keurige bemiddelaar

AutoVendi is een bemiddelaar die je ook bijstaat bij de verkoop.
Dat heeft hij ook gedaan toen ik belde.
De auto die ik verkocht was gewoon goed en alles op papier kwam overeen.
Aan de hand daarvan kon er niet afgedongen worden.
Ik ben gewoon slecht in auto verkoop dus ik ben blij dat er iets bestaat als AutoVendi.

Verkoop je de auto zelf, dan kan het zijn dat je een beetje meer krijgt, maar meestal kom je met een erg nare ervaring pas na weken of maanden van je auto af.
/Ook al had je geen haast.

Ik raad AutoVendi aan.

Don Meijer

5 maart 2024

Don Meijer geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig geholpen en een mooie prijs

Geweldig geholpen en een mooie prijs gekregen voor mijn auto.
Vanaf de dealer weer terug naar huis gebracht.
Ik raad Autoverdi van harte aan om uw auto te verkopen.

Bedankt voor uw hulp!
Mvg Rolf Kooij.

Rolf Kooij

9 april 2024

Rolf Kooij geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Afspraak is afspraak.

Kundige inventarisatie naar de staat van de auto door de medewerker van Autovendi. Ik kreeg binnen 2 uur een gegarandeerd bod van een autohandelaar. Aflevering was geheel volgens afspraak: geen gedoe over de prijs, afspraak is afspraak. Ook het geld meteen online overgemaakt gekregen van de koper en die was ook nog zo aardig om me een lift naar de trein te geven met mijn dochtertje. Prima ervaring!

Frederik Hoekstra

18 januari 2024

Frederik Hoekstra geeft Autovendi 5 sterren

Een super ervaring

Keurig contact en probleemloos auto verkocht.
De communicatie met de kopende partij ging volledig en zonder vertraging of misverstanden via AutoVendi.
Alleen de laatste afspraak met de kopende partij moest ik uiteraard zelf maken. Ook dat was weer erg eenvoudig.
Uiteindelijk de auto ingeleverd bij het kopende bedrijf en dat was ook keurig netjes, accuraat en professioneel. De overeengekomen koopsom stond ook meteen op mijn rekening. Alles bij elkaar een super ervaring !

Ferrari

17 februari 2024

Ferrari geeft Autovendi 5 sterren

Na de eerste inlevering van onze auto(

Na de eerste inlevering van onze auto( wat helaas niet helemaal goed ging ivm geborgen gebreken )is de auto opnieuw aangeboden en toch nog tot onze tevredenheid verkocht aan lme cars in Almere. Gr w v d berg

wilfried

16 mei 2024

wilfried geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen