Bel direct!

Een gegarandeerd bod op je auto

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Een gegarandeerd bod op je auto!

Bij Auto Vendi kun je genieten van een gegarandeerd bod op je auto. Onze taxatie experts weten precies welke sterke punten de waarde van je auto verhogen en welke gebreken de waarde verminderen.

In tegenstelling tot andere auto verkoopsites doen wij eerst een echte taxatie zodat je geen indicatiebod krijgt. Wanneer de waarde van je auto bepaald is, zoeken wij er een koper bij die het hoogste gegarandeerde bod doet. Het is dus uiterst van belang dat alle pluspunten van je auto maar ook de minpunten goed benoemd worden. De juiste omschrijving van je auto zorgt ervoor dat het bod staat.
autovendi formule
Wil je je auto verkopen en weet je niet welke website je daarvoor moet gebruiken? Ga dan voor jezelf na wat realistisch is en denk niet te moeilijk. Websites waar je bijvoorbeeld alleen een kenteken en kilometerstand hoeft in te vullen, kunnen het bod wat op basis van die informatie natuurlijk niet garanderen. Daar komt zoals gezegd veel meer bij kijken.
Verder zijn er websites die lijken op AutoVendi.nl maar niet ingaan op de details van je auto. Dat kan vaak goed gaan als je een hele jonge auto hebt omdat daar vaak niets aan mankeert maar het gevaar schuilt in de auto’s die ouder dan een jaar zijn. Als de auto niet goed met je is doorgenomen en dus niet goed gewaardeerd is, valt er altijd wel wat af te dingen aan je auto. Ook deze websites kunnen dus geen gegarandeerd bod doen op je auto.

Doe zelf onderzoek en Google bijvoorbeeld naar ervaringen van andere gebruikers van auto verkoopsites. Ze zullen niet altijd objectief zijn maar een slimme lezer vist deze er wel tussenuit. Uiteindelijk zul je voor een gegarandeerd bod toch weer uitkomen bij Auto Vendi. Maar dat laten we aan jou over.

Wil je snel een gegarandeerd bod op je auto? Meld hem dan gelijk aan. Klik HIER om je auto aan te melden.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Waarom mensen van ons houden

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Prima geholpen

Prima geholpen, meneer gaf voor tijd meteen een verwachting aan van de verkoopprijs en voor ongeveer dat bedrag is de bus ook verkocht. Geen gedoe met mensen aan de deur die afdingen netjes opgehaald door de dealer zonder gedoe. Helemaal top.

Benjamin De Lange

30 maart 2024

Benjamin  De Lange geeft Autovendi 5 sterren

Top bedrijf

Oktober 2023 1e keer contact met AutoVendi gehad,goed gesprek en ervaring, ik kon meteen mijn auto verkopen maar dat ging niet door ivm aflevering nwe auto dus afgesproken als de tijd rijp zou zijn ik weer contact op zou nemen.
Februari 2024 met Rene gesproken en binnen anderhalf dag had ik mijn auto verkocht. Ik kan niets anders zeggen dan geweldig.

Vincent Tricarico

24 februari 2024

Vincent  Tricarico geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig!!

Goed geholpen mij prijs die ik in mijn hoofd had te kunnen behalen iom kopende partij. Afspraak is afspraak, auto werd op afgesproken dan en tijd opgehaald, chauffeur gaat pas weg als alles geregeld is van zowel vrijwaringsbewijs en alles betaald is en op je rekening staat

Een woord Geweldig!!

Berny Bal

4 februari 2024

Berny Bal geeft Autovendi 5 sterren

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk wat er gaat gebeuren en wat je waarde is. De waarde is gegarandeerd en dat geeft heel veel vertrouwen. Degene die de auto koopt doet ook gelijk de financiële afwerking en de vrijwaring. Echt prima. Zeker een aanrader en niet opdringerig.

John De Weij

11 februari 2024

John De Weij geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

Tweede goede ervaring met AutoVendi

Dit was de tweede keer dat ik mijn auto via AutoVendi verkocht heb. Uitstekende ervaring de eerste keer 4 1/2 jaar terug was de reden. Ik ben wederom niet teleurgesteld en uiterst tevreden over de communicatie, vriendelijkheid & snelheid en het gegarandeerde bod. Dus geen bod waar bij het inleveren nog van alles wordt afgepraat maar een echt gegarandeerd bod!
Gisteren is de auto opgehaald en ook de koper was weer vriendelijk en correct, geld direct op de rekening. Kortom zoek niet verder als je je auto wilt verkopen.

Leo

9 juni 2024

Leo geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen