auto verkopen? meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratisIk weet mijn kenteken niet

Een gegarandeerd bod op je auto!

Bij Auto Vendi kun je genieten van een gegarandeerd bod op je auto. Onze taxatie experts weten precies welke sterke punten de waarde van je auto verhogen en welke gebreken de waarde verminderen.

In tegenstelling tot andere auto verkoopsites doen wij eerst een echte taxatie zodat je geen indicatiebod krijgt. Wanneer de waarde van je auto bepaald is, zoeken wij er een koper bij die het hoogste gegarandeerde bod doet. Het is dus uiterst van belang dat alle pluspunten van je auto maar ook de minpunten goed benoemd worden. De juiste omschrijving van je auto zorgt ervoor dat het bod staat.

Wil je je auto verkopen en weet je niet welke website je daarvoor moet gebruiken? Ga dan voor jezelf na wat realistisch is en denk niet te moeilijk. Websites waar je bijvoorbeeld alleen een kenteken en kilometerstand hoeft in te vullen, kunnen het bod wat op basis van die informatie natuurlijk niet garanderen. Daar komt zoals gezegd veel meer bij kijken.
Verder zijn er websites die lijken op AutoVendi.nl maar niet ingaan op de details van je auto. Dat kan vaak goed gaan als je een hele jonge auto hebt omdat daar vaak niets aan mankeert maar het gevaar schuilt in de auto’s die ouder dan een jaar zijn. Als de auto niet goed met je is doorgenomen en dus niet goed gewaardeerd is, valt er altijd wel wat af te dingen aan je auto. Ook deze websites kunnen dus geen gegarandeerd bod doen op je auto.

Doe zelf onderzoek en Google bijvoorbeeld naar ervaringen van andere gebruikers van auto verkoopsites. Ze zullen niet altijd objectief zijn maar een slimme lezer vist deze er wel tussenuit. Uiteindelijk zul je voor een gegarandeerd bod toch weer uitkomen bij Auto Vendi. Maar dat laten we aan jou over.

Wil je snel een gegarandeerd bod op je auto? Meld hem dan gelijk aan. Klik HIER om je auto aan te melden.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016