Auto verkopen? Gratis en vrijblijvend


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto verkopen tip 1 - Goede foto’s

Een auto verkoopt zich niet vanzelf. Zelfs een Ferrari niet. Zorg er dus voor dat je goede foto’s maakt en zorg ervoor dat je veel foto’s van je auto maakt.

Maak de foto’s van zo dicht mogelijk bij de auto maar je auto moet wel in z’n geheel binnen het frame passen. Een foto van ver af bij een weiland is mooi, maar dat is iets voor je eigen verzameling en nu gaat het erom dat je je auto snel verkoopt.

Alle zijdes van de auto fotograferen dus beide zijkanten, voor en achterkant, linksvoor, rechtsvoor, linksachter en rechtsachter.

Twee foto’s van het interieur (stoelen) vanuit de portier opening. Zittingen voor en achter.

Zet je auto niet op contact maar start de auto. Als je je auto op contact zet dan branden alle lampjes en lijkt het net of je auto storingen heeft dus start je auto en maak een foto van het paneel. Potentiële kopers zien dan dat er geen storingslampjes branden en dat het toerental mooi rond de 1000 toeren blijft hangen.

Dan een foto van het dashboard en die kun je het beste nemen vanaf de achterbank. Zo krijg je het hele dashboard in 1 keer goed op de foto.

Alle boekjes en sleutels samen op 1 foto zetten.

Als laatste maak je foto’s van alle beschadigingen en nee, je hoeft niet bang te zijn dat het averechts werkt. Je toont er namelijk mee aan dat je een eerlijke verkoper bent die laat zien wat er aan de auto scheelt. Krasjes vinden kopers toch niet erg behalve als je ze verbergt.

Niet doen!

Maak je kentekenplaat niet geel of zwart. Totaal onnodig want je kunt helemaal niets met het kenteken. Het zet potentiële kopers alleen maar op een dwaalspoor omdat het lijkt of je iets te verbergen hebt.

Auto verkopen tip 2: Vraagprijs bepalen

Wees niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste.

Wij Nederlanders willen altijd alles zo goedkoop mogelijk hebben en zoeken daarom altijd op prijs van laag naar hoog.

De eerste 5 zoekresultaten zijn vaak zo goedkoop dat het te mooi is om waar te zijn dus die slaan we over en na die 5 gaan we bij de volgende 10 auto’s in de zoekresultaten kijken. Zorg er dus voor dat jouw auto ergens tussen de 5e en de 15e positie staat in de zoekresultaten.

Vergelijk je auto eenvoudig. Vink niet alle opties aan die je auto heeft want daarmee vervuil je de resultaten. 9 van de 10 mensen vergeten wel eens wat aan te vinken dus bijna 90% van alle vergelijkbare auto’s zitten niet meer tussen de zoekresultaten waardoor je een verkeerd beeld van de waarde krijgt.

Belangrijkste aspecten om aan te vinken naast merk en model zijn: Bouwjaar, kilometerstand, navigatie, automaat, lederen bekleding, airco, motor inhoud, brandstof.

De rest kun je allemaal weglaten!!! In de zoekresultaten die je nu krijgt kun je zelf wel vergelijken met jouw auto en zo je prijs bepalen.

Auto verkopen tip 3: Onderhoud

Vermeld duidelijk wanneer de auto zijn laatste beurt heeft gehad en bij wat voor een garage het is geweest. Daarmee toon je aan dat je niet bezuinigd hebt op het onderhouden van je auto. Dit is erg bevorderlijk voor de verkoop.

Niet doen! Heb je net iets laten vervangen aan de auto? Tel dit niet bij je vraagprijs op. Dit is niet realistisch. Een auto hoort goed onderhouden te zijn en het zou betekenen dat auto’s alleen maar meer waard woorden naar leeftijd en de realiteit is natuurlijk andersom.

Auto verkopen tip 4: Wassen die handel!

Zorg ervoor dat je auto er keurig bij staat. Met een vieze auto lijkt het net of je de auto slecht hebt onderhouden. De koper zal de auto dan ook heel anders beoordelen en veel strenger gaan bekijken. Dit verzwakt je onderhandelingspositie.

Auto verkopen tip 5: Check, check, double check!

Laat de koper nooit en te nimmer vertrekken zonder dat de auto is overgeschreven en betaald. Doe je dit wel dan bestaat de kans dat je je auto en geld nooit meer terugziet en zolang de auto niet is overgeschreven ben jij verantwoordelijk voor de auto. De koper kan dus op jouw naam gaan tanken zonder te betalen of vol gas door Nederland rijden omdat jij toch alle boetes krijgt. Niet te vergeten eventuele ongevallen waarbij de koper doorrijdt of iets dergelijks.

Niet doen dus mensen! Het gebeurt nog steeds veel te vaak. Wees alert.

Hopelijk heb je iets aan de bovenstaande tips! Wil je op de hoogte blijven van handige tips of andere informatie met betrekking tot het verkopen van je auto? Volg onze Facebook Pagina zodat je altijd op de hoogte bent.

5 handige tips bij auto verkopen

Gratis je auto verkopen?

Heb je geen zin om hoge advertentiekosten te betalen? Dan helpen wij je graag verder. Bij AutoVendi.nl kun je gratis je auto aanmelden en wij regelen gratis een gegarandeerd bod waar je natuurlijk over na mag denken. Geen risico’s dus.

Onze auto taxatie experts weten hoe ze het maximale uit de verkoop kunnen halen voor je zodat je verzekerd bent van een goede en veilige transactie.

Bij voorkeur zien wij graag auto’s vanaf 2006 met maximaal 150.000 kilometer op de teller en het meest succesvol zijn auto’s uit het luxe segment. Auto’s die niet binnen deze categorieën vallen zijn ook wel te verkopen echter is minder vraag uit de markt naar dergelijke auto’s en kan het wat langer duren alvorens er een goed bod op gedaan wordt.

Heb je een auto met meer dan 200.000 kilometer op de teller dan kan het zijn dat je auto interessant is voor het buitenland. Je kunt je auto dan verkopen aan de export via AutoVendi.nl.

Wil je graag direct hulp bij de verkoop van je auto? Bel gewoon met één van onze medewerkers. We staan je graag te woord en denken graag mee met jouw persoonlijke situatie. Bij ons ben je geen “nummertje”. Bel op 074-2020500 of stuur een mail naar contact@autovendi.nl


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016