Bel direct!

Auto verkopen in rotterdam

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Auto verkopen in rotterdam

Van alle auto’s die bij ons worden aangemeld, staat Rotterdam op de tweede positie als het gaat om aanmeldingen van auto’s die wij verkopen.

Op zich logisch zou je denken, omdat Rotterdam zoveel inwoners heeft. Maar dat is niet alleen de reden. In Rotterdam zijn er veel mogelijkheden om je auto te verkopen maar als je je auto wil inruilen of verkopen aan een autobedrijf, dan is de kans in Rotterdam groot dat je op z’n Rotterdams genaaid wordt. En dat is een reden die bij heel veel mensen speelt om toch een auto via AutoVendi te verkopen.

Je gebruikte auto verkopen via AutoVendi is makkelijk, gratis, veilig en vooral zonder gedoe. Want dat is het laatste wat je wil als je je auto gaat verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen is je auto aanmelden door middel van het kenteken veld op deze pagina. Laat wat gegevens achter zodat we je kunnen bereiken en voeg een aantal goede foto’s toe. Wij doen de rest voor je. Op die manier kun jij je gewoon bezig houden met je dagelijkse werkzaamheden.


autovendi formule

Auto Inkoop Rotterdam

Wil jij je auto niet inruilen maar ben je bijvoorbeeld op zoek naar een opkoper? Ook dan kun je je auto gewoon bij ons aanmelden. Wij kopen je auto niet zelf in maar we zorgen ervoor dat je veilig je auto kunt inleveren bij een inkoper voor het juiste bedrag.

Zeker als het gaat om auto inkoop in Rotterdam dan moet je goed op je hoede zijn. Opkopers uit Rotterdam zijn vaak uitgelicht in programma’s zoals Opgelicht, Radar en Undercover in Nederland. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het percentage louche handelaren is gewoon erg groot in Rotterdam en daar ben jij als consument de dupe van evenals de autobedrijven die wel eerlijk zijn.

Meld je auto aan voor de inkoop via deze website. Je bent niets verplicht dus wat dat betreft zijn er geen risico’s voor je.

Heb je nog vragen? Bel ons dan op 074-2020500 of stuur een bericht via onze contactpagina.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Waarom mensen van ons houden

AutoVendi is een keurige bemiddelaar

AutoVendi is een bemiddelaar die je ook bijstaat bij de verkoop.
Dat heeft hij ook gedaan toen ik belde.
De auto die ik verkocht was gewoon goed en alles op papier kwam overeen.
Aan de hand daarvan kon er niet afgedongen worden.
Ik ben gewoon slecht in auto verkoop dus ik ben blij dat er iets bestaat als AutoVendi.

Verkoop je de auto zelf, dan kan het zijn dat je een beetje meer krijgt, maar meestal kom je met een erg nare ervaring pas na weken of maanden van je auto af.
/Ook al had je geen haast.

Ik raad AutoVendi aan.

Don Meijer

5 maart 2024

Don Meijer geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

AutoVeni: Werkelijk uitstekend!!!

Werkelijk uitstekend. Snelle levering van potentiële kopers, goede bemiddeling over de prijs. Ale afspraken goed nagekomen. Ik had mij dinsdag aangemeld en donderdag stond mijn auto al bij de koper en het geld op mijn rekening.
Beter Kan niet!

Willy van den Essen

13 juli 2024

Willy van den Essen geeft Autovendi 5 sterren

Realistisch bod

Vriendelijke telefonisch medewerker, die meedenkt, zet geen agressieve verkoopdruk zoals WKA ( veel lager bod). Had dezelfde realistische prijs vd auto als ik.
Het bedrijf dat de auto kocht was netjes en correct . Waren er blij mee met de prijs en ik ook. Voelde me niet getild. Bedrijf mag er ook aan verdienen.
Belangrijk is dat beide partijen eerlijk zijn
dat voorkomt teleurstellingen.

Hans Peterse

16 mei 2024

Hans Peterse geeft Autovendi 5 sterren

Voor de eerste keer gebruik gemaakt vanAutoVendi Eerlijk betrouwbaar en een goede nazorg.

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van AutoVendi.nl
een echte aanrader , goede adviezen afhandeling en zij brengen je in contact met een betrouwbare partner
Geen verborgen kleine lettertjes , een goede prijs en de heren van auto bedrijf de Groot waren correct vriendelijk en alles was tot in de puntjes geregeld.
Zoals de betaling en het vrijwaring bewijs.
Voor mij een dikke 10.

Abraham van Brenkelen

7 juli 2024

Abraham van Brenkelen geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

De communicatie verliep heel snel en

De communicatie verliep heel snel en zorgvuldig. De documentatie was duidelijk, ik wist wat ik kon verwachten. En de verwachting werd gerealiseerd. Wij hebben een mooie prijs ontvangen voor onze auto, veel beter dan wij bij de dealer geboden kregen.
Ook de verdere afwikkeling van de verkoop verliep heel gladjes en zonder problemen.

Ronald Van der Plas

18 juli 2024

Ronald Van der Plas geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi echt een aanrader!

Aangezien we een bijna nieuwe auto wilden importeren, moesten we onze oude eerst kwijt. Deze bij veel verschillende partijen aangeboden,
maar de geboden prijs was een stuk lager dan bij AutoVendi. Doordat AutoVendi vooraf (veel) meer duidelijkheid vraagt over de auto, heeft de potentiële koper ook meer duidelijkheid en kan dus gerichter (= meestal hoger!) bieden.
Het contact met AutoVendi en het verdere verloop was erg duidelijk, overzichtelijk en vooral eerlijk! Een volgende keer zouden wij het zo weer doen, echt een aanrader!

Antoine

12 maart 2024

Antoine geeft Autovendi 5 sterren

Een fijn een eerlijk bedrijf

Een fijn een eerlijk bedrijf. Je weet bij hun waar je aan toe bent wanneer je je auto aanbiedt. De prijs die je als aanbod krijgt is gegarandeerd. Dat is niet bij alle autoverkoopsites zo. Ik heb nu 2 autos via AutoVendi verkocht en zeer tevreden over hun snelle handelingen en het bod wat je krijgt.

Marcel Pol

22 maart 2024

Marcel Pol geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1065 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1065 beoordelingen