Bel direct!

Sloopauto verkopen

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Sloopauto verkopen

Je sloopauto verkopen via AutoVendi. Duizenden particulieren hebben hun sloopauto via ons verkocht, omdat het de meest veilige manier is om van je sloopauto af te komen.
autovendi formule

Is mijn auto rijp voor de sloop?

Heb je een oude auto en rijdt deze niet meer? Ja, dan is je auto rijp voor de sloop. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een oude auto hebt die wel rijdt, maar dat er bijvoorbeeld een reparatie aan zit die duurder is dan dat de auto eigenlijk waard is. Ook dan heb je een sloopauto.


Wat kun je doen?

Je kan natuurlijk zelf alle sloperijen in de buurt bellen om te kijken wat zij er nog voor over hebben. Dit is alleen wel een tijdrovende klus en de kans is groot dat je er zelf voor moet zorgen dat de auto daar wordt ingeleverd en dat is vaak nou net het probleem. je mag of kan er niet meer mee rijden.


Wat is mijn auto waard?

Via AutoVendi kun je zeer eenvoudig je sloopauto verkopen. Daarbij komt nog eens kijken dat onze service gratis is en je auto wordt ook nog eens gratis opgehaald. Maar het mooiste komt nog! Je krijgt er ook nog een mooi bedrag voor. Dit is wel afhankelijk van het gewicht van de auto en of de onderdelen nog bruikbaar zijn.


Andere auto’s

Wil je van een auto af waarvan je niet zeker weet of het een sloopauto is? Geen probleem. AutoVendi verkoopt alle soorten auto’s van sloopauto tot exclusieve sportwagen. We hebben een groot netwerk van koopkrachtige partijen die een gegarandeerd bod kunnen plaatsen op je auto. Iedere auto kun je dus via ons verkopen. Meld je auto daarom direct aan en ontvang gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Waarom mensen van ons houden

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10

Voor mij krijgt auto Vendi een dikke 10 !! Ik ben super goed en professioneel geholpen met het verkopen van mijn auto. De afhandeling verliep ook soepel en makkelijk. Reële biedingen die meteen met verkoper besproken worden. Ze hebben mij perfect door het proces heen geholpen. Een DIKKE aanrader dus!!

BN

14 februari 2024

BN geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi echt een aanrader!

Aangezien we een bijna nieuwe auto wilden importeren, moesten we onze oude eerst kwijt. Deze bij veel verschillende partijen aangeboden,
maar de geboden prijs was een stuk lager dan bij AutoVendi. Doordat AutoVendi vooraf (veel) meer duidelijkheid vraagt over de auto, heeft de potentiële koper ook meer duidelijkheid en kan dus gerichter (= meestal hoger!) bieden.
Het contact met AutoVendi en het verdere verloop was erg duidelijk, overzichtelijk en vooral eerlijk! Een volgende keer zouden wij het zo weer doen, echt een aanrader!

Antoine

12 maart 2024

Antoine geeft Autovendi 5 sterren

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met

Goedeavond.ik heb een gode ervaring met auto vindi met het verkopen van mij bmw.alles is gegaan zoals afgesproken.en afspraak met de garage koper ook perfect gegaan zoals afgesproken.dank hiervoor.gr.frank.

Frank Tutuarima

16 mei 2024

Frank Tutuarima geeft Autovendi 5 sterren

Auto via Autovendi aangeboden en werd

Auto via Autovendi aangeboden en werd snel gebeld voor aanvullende informatie. Dag van bellen zijn ze direct aan de slag gegaan om een koper te vinden. Die zelfde dag nog een goede bod gekregen en verkocht aan autobedrijf op weg. Top service van bijde bedrijven.

jannes schulte

4 februari 2024

jannes schulte geeft Autovendi 5 sterren

Het was gelijk geregeld en alles is

Het was gelijk geregeld en alles is perfect ingegaan zoals afgesproken was.
Ij zou het iedereen aanraden via AutoVendi zijn auto te verkopen.
Ik heb het inmiddels doorgegeven aan mijn kennissen en familie want ik was zeer tevreden.
Groetjes
S.Mouatadil

Saadia Mouatadil

15 februari 2024

Saadia Mouatadil geeft Autovendi 5 sterren

Ideale manier om auto te verkopen.

Belde binnen half uur met bod nadat we een telefonisch kort gesprek hebben gehad over de auto. Ook de koper (Broersen Autos in Numansdorp) was bijzonder snel en netjes met de afhandeling. Ideale manier om je auto te verkopen.

klant

29 april 2024

klant geeft Autovendi 5 sterren

Na de eerste inlevering van onze auto(

Na de eerste inlevering van onze auto( wat helaas niet helemaal goed ging ivm geborgen gebreken )is de auto opnieuw aangeboden en toch nog tot onze tevredenheid verkocht aan lme cars in Almere. Gr w v d berg

wilfried

16 mei 2024

wilfried geeft Autovendi 5 sterren

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk

Vanaf het begin is er gelijk duidelijk wat er gaat gebeuren en wat je waarde is. De waarde is gegarandeerd en dat geeft heel veel vertrouwen. Degene die de auto koopt doet ook gelijk de financiële afwerking en de vrijwaring. Echt prima. Zeker een aanrader en niet opdringerig.

John De Weij

11 februari 2024

John De Weij geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Top bedrijf

Oktober 2023 1e keer contact met AutoVendi gehad,goed gesprek en ervaring, ik kon meteen mijn auto verkopen maar dat ging niet door ivm aflevering nwe auto dus afgesproken als de tijd rijp zou zijn ik weer contact op zou nemen.
Februari 2024 met Rene gesproken en binnen anderhalf dag had ik mijn auto verkocht. Ik kan niets anders zeggen dan geweldig.

Vincent Tricarico

24 februari 2024

Vincent  Tricarico geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1024 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1024 beoordelingen