Sloopauto verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Sloopauto verkopen

Je sloopauto verkopen via AutoVendi. Duizenden particulieren hebben hun sloopauto via ons verkocht, omdat het de meest veilige manier is om van je sloopauto af te komen.

Is mijn auto rijp voor de sloop?

Heb je een oude auto en rijdt deze niet meer? Ja, dan is je auto rijp voor de sloop. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een oude auto hebt die wel rijdt, maar dat er bijvoorbeeld een reparatie aan zit die duurder is dan dat de auto eigenlijk waard is. Ook dan heb je een sloopauto.

Wat kun je doen?

Je kan natuurlijk zelf alle sloperijen in de buurt bellen om te kijken wat zij er nog voor over hebben. Dit is alleen wel een tijdrovende klus en de kans is groot dat je er zelf voor moet zorgen dat de auto daar wordt ingeleverd en dat is vaak nou net het probleem. je mag of kan er niet meer mee rijden.

Sloopauto verkopen
Via AutoVendi kun je zeer eenvoudig je sloopauto verkopen. Daarbij komt nog eens kijken dat onze service gratis is en je auto wordt ook nog eens gratis opgehaald. Maar het mooiste komt nog! Je krijgt er ook nog een mooi bedrag voor. Dit is wel afhankelijk van het gewicht van de auto en of de onderdelen nog bruikbaar zijn.

Andere auto’s

Wil je van een auto af waarvan je niet zeker weet of het een sloopauto is? Geen probleem. AutoVendi verkoopt alle soorten auto’s van sloopauto tot exclusieve sportwagen. We hebben een groot netwerk van koopkrachtige partijen die een gegarandeerd bod kunnen plaatsen op je auto. Iedere auto kun je dus via ons verkopen. Meld je auto daarom direct aan en ontvang gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016