Van je auto af? Meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Hoe helpen wij je van je auto af?

4 stappen


1. Auto aanmelden

Je autogegevens worden automatisch opgehaald bij de RDW

2. Contactinformatie

Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken

3. Bedenktijd

Ontvang een bod en denk erover na

4. Direct uitbetaald

Bij akkoord krijg je direct je geld bij aflevering

Jij wilt van je auto af, wij helpen je met verkopen

Je wilt van je auto af, en wij helpen je daar graag bij. Dat klinkt enigszins wanhopig en je zou bijna denken dat we gretig gebruik maken van het feit dat jij van je auto af wil. Maak je geen zorgen, we zorgen voor een prettige transactie en een goede prijs. Wij verkopen alle auto’s.

Of je nou een nieuwe auto wil kopen, naar het buitenland gaat verhuizen of welke reden dan ook, iedere autobezitter komt op een moment dat zijn of haar auto verkocht mag worden. Wij zorgen er dus voor dat je auto gewoon verkocht wordt en niet tegen ieder aannemelijk bod, want dat verwacht je van iemand die van een auto af wil. We bepalen samen de juiste waarde van je auto.

Meld je auto aan bij AutoVendi en wij gaan op zoek naar een geschikte koper voor je auto. Een serieuze partij waaraan je zonder gedoe je auto kunt verkopen tegen een gegarandeerd bod. En indien gewenst, verkopen wij je auto razendsnel.

AutoVendi is zeer streng in het selectiebeleid van kopers. Wij hebben dan ook geen 10.000 of meer auto opkopers in ons bestand maar wel 2.000 betrouwbare kopers die wij speciaal voor jullie geselecteerd hebben en jij zonder gedoe je auto aan kunt verkopen.

In tegenstelling tot veel websites, krijg je via AutoVendi.nl direct uitbetaald tijdens de aflevering en ontvang je daarbij ook direct een vrijwaringsbewijs.
autovendi auto verkopen infographic
Meld je auto ook aan en verkoop je auto via AutoVendi.nl


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016