Bel direct!

Auto verkopen in almere

NL
Ontvang een vrijblijvend bod, da's slim!

auto verkopen

Auto verkopen in Almere

Almere staat bekend om zijn vele autobedrijven die goede zaken doen. Deze vele autobedrijven hebben goede koopkracht en zijn altijd op zoek naar nieuwe auto’s om mee te handelen. Maar hoe ga je te werk als je je auto wilt verkopen in Almere? Waar moet ik heen? Welke bedrijf is goed? En welke vooral niet? Dit zijn allemaal normale vragen waarmee wij je kunnen helpen! Wij bij Autovendi hebben al jarenlange ervaring met dit soort problemen, en kunnen u dus als geen ander helpen met het verkopen van uw auto.
autovendi formule
Als je je auto wilt verkopen in Almere kun je niet zomaar bij ieder autobedrijf naar binnen stappen en vragen wat zij voor je auto geven zonder dat je daar een auto terug gaat kopen. De kans is namelijk erg groot dat je een inkoopprijs voorgeschoteld krijgt waarmee je natuurlijk nooit akkoord gaat. En hoe weet je of de inkoper wel betrouwbaar is?

Belangrijk om te weten is dat je de waarde van je auto van tevoren vastgesteld hebt. Zodra je een realistische vraagprijs hebt bepaald, kun je de auto aanbieden via de auto verkoopservice van Auto Vendi zodat wij aan de slag kunnen voor dat gegarandeerde bod. Onze experts zullen de auto online taxeren en samen met jou kijken of de prijs haalbaar is. Doordat wij precies weten welke auto opkopers in de regio Almere betrouwbaar en goed voor hun geld zijn, weet jij zeker dat je goed geholpen wordt tijdens de verkoop van je auto.

De kans is klein dat we geen koper voor uw auto in de buurt van Almere vinden maar dit is geen probleem. Door ons enorme klantenbestand vinden we altijd een koper voor je auto en ben je er zeker van dat je auto veilig en snel verkocht wordt.

Meld je auto in één minuut aan en laat je auto gratis taxeren door een van onze experts. Wij regelen een hoge bieding voor uw auto en zorgen dat de verkoop perfect wordt afgehandeld. Je auto wordt zonder gedoe, gratis voor u verkocht, het enige wat u uiteindelijk hoeft te doen is het geld in ontvangst te nemen.

Klik HIER om je auto aan te melden.

Zekerheid

Wij verzekeren een veilige verkoopervaring en een vrijblijvend en gegarandeerd bod op jouw auto, zodat jij altijd zekerheid hebt.

Gemak

Wij maken verkopen moeiteloos. Verkoop jouw auto zonder gedoe via onze service en laat je geheel ontzorgen omtrent de verkoop van jouw auto.

Prijs

Onze expertise in de autobranche stelt ons in staat om een accurate en eerlijke prijsinschatting te maken. Middels ons competitieve biedingssysteem proberen we altijd een bod naar wens te realiseren.

Zekerheid

Een autodealer biedt een veilig en professioneel verkoopproces, waardoor je verzekerd bent van zekerheid en betrouwbaarheid, ook al heb je minder invloed op de keuze van de koper.

Gemak

Een dealer neemt veel werk uit handen, inclusief het afhandelen van het papierwerk en de overdracht, wat het verkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Prijs

Een dealer biedt vaak een lagere prijs voor je auto om ruimte te maken voor eigen winst, wat ten koste gaat van de potentieel hogere opbrengst bij directe verkoop.

Zekerheid

Bij particuliere verkoop heb je volledige controle, maar draag je zelf de verantwoordelijkheid voor het screenen van kopers, wat onzekerheid met zich mee kan brengen.

Gemak

Actieve betrokkenheid is vereist voor het plaatsen van advertenties en het voeren van onderhandelingen, wat tijdrovend kan zijn.

Prijs

Verkoop aan een particulier kan financieel meer opleveren. Je hebt de mogelijkheid om een betere prijs te onderhandelen afhankelijk van je onderhandelingsskills en de marktvraag.

Waarom mensen van ons houden

Zou fijn zijn als alle bedrijven zo werken

Wij zijn zeer tevreden, medewerkers houden zich aan afspraken, doen veel moeite om een mooie prijs voor je te verkopen auto te krijgen. Maken daarna duidelijke afspraken.
Via internetreclame dachten wij, we proberen het eens, hadden eigenlijk niet veel verwacht. Klasse Vendi, ga zo door.

peter

29 juni 2024

peter geeft Autovendi 5 sterren

Heel prettig contact gehad

Ondanks dat ze niet de hoogste prijs boden vond ik hun service heel goed. Op de website mijn oude Audi aangeboden, alles ingevuld, foto's toegevoegd en afwachten.
Binnen een paar uur belden ze al (als enige van de sites waar ik de auto had aangeboden) .
Alles werd keurig telefonisch doorgenomen, nog wat aanvullende vragen werden gesteld en een bod gedaan.
Ik mocht terugbellen als ik een beter bod had gekregen en dat heb ik gedaan.

Geen lange wachttijden aan de telefoon, vast contactpersoon. Top

Ik vond het contact heel prettig.

Jos Steur

21 april 2024

Jos Steur geeft Autovendi 5 sterren

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en aquraat, ook na de deal blijven zij belangstellend of de dealer - koper al contact heeft opgenomen en of er al een ophaal afspraak gemaakt is, en hoe mijn ervaring met de dealer is verlopen. Klasse

H Koetzier

9 juni 2024

H Koetzier geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi echt een aanrader!

Aangezien we een bijna nieuwe auto wilden importeren, moesten we onze oude eerst kwijt. Deze bij veel verschillende partijen aangeboden,
maar de geboden prijs was een stuk lager dan bij AutoVendi. Doordat AutoVendi vooraf (veel) meer duidelijkheid vraagt over de auto, heeft de potentiële koper ook meer duidelijkheid en kan dus gerichter (= meestal hoger!) bieden.
Het contact met AutoVendi en het verdere verloop was erg duidelijk, overzichtelijk en vooral eerlijk! Een volgende keer zouden wij het zo weer doen, echt een aanrader!

Antoine

12 maart 2024

Antoine geeft Autovendi 5 sterren

AutoVendi is een keurige bemiddelaar

AutoVendi is een bemiddelaar die je ook bijstaat bij de verkoop.
Dat heeft hij ook gedaan toen ik belde.
De auto die ik verkocht was gewoon goed en alles op papier kwam overeen.
Aan de hand daarvan kon er niet afgedongen worden.
Ik ben gewoon slecht in auto verkoop dus ik ben blij dat er iets bestaat als AutoVendi.

Verkoop je de auto zelf, dan kan het zijn dat je een beetje meer krijgt, maar meestal kom je met een erg nare ervaring pas na weken of maanden van je auto af.
/Ook al had je geen haast.

Ik raad AutoVendi aan.

Don Meijer

5 maart 2024

Don Meijer geeft Autovendi 5 sterren

Een fijn een eerlijk bedrijf

Een fijn een eerlijk bedrijf. Je weet bij hun waar je aan toe bent wanneer je je auto aanbiedt. De prijs die je als aanbod krijgt is gegarandeerd. Dat is niet bij alle autoverkoopsites zo. Ik heb nu 2 autos via AutoVendi verkocht en zeer tevreden over hun snelle handelingen en het bod wat je krijgt.

Marcel Pol

22 maart 2024

Marcel Pol geeft Autovendi 5 sterren

Tweede goede ervaring met AutoVendi

Dit was de tweede keer dat ik mijn auto via AutoVendi verkocht heb. Uitstekende ervaring de eerste keer 4 1/2 jaar terug was de reden. Ik ben wederom niet teleurgesteld en uiterst tevreden over de communicatie, vriendelijkheid & snelheid en het gegarandeerde bod. Dus geen bod waar bij het inleveren nog van alles wordt afgepraat maar een echt gegarandeerd bod!
Gisteren is de auto opgehaald en ook de koper was weer vriendelijk en correct, geld direct op de rekening. Kortom zoek niet verder als je je auto wilt verkopen.

Leo

9 juni 2024

Leo geeft Autovendi 5 sterren

Ik heb op donderdag mijn auto aangemeld

Ik heb op donderdag mijn auto aangemeld bij autovendi, 10 minuten later had ik de opkoper van garage al aan de telefoon en de zaterdag daarop met de opkoper afgesproken, zonder enige problemen mijn auto verkocht, mogelijk gemaakt door autovendi. Echt top service!

Luca Roskam

30 juni 2024

Luca Roskam geeft Autovendi 5 sterren

Geweldig geholpen en een mooie prijs

Geweldig geholpen en een mooie prijs gekregen voor mijn auto.
Vanaf de dealer weer terug naar huis gebracht.
Ik raad Autoverdi van harte aan om uw auto te verkopen.

Bedankt voor uw hulp!
Mvg Rolf Kooij.

Rolf Kooij

9 april 2024

Rolf Kooij geeft Autovendi 5 sterren

Verkopen op basis van wederzijds vertrouwen en respect via de telefoon is veel efficiënter.

De intake verliep soepel via de telefoon. We bevelen Tis aan voor haar vriendelijke, attente en proactieve hulp. Ze kreeg snel biedingen voor onze auto's en we werden het eens over de verkoopprijs. Koper kwam ook op tijd om auto op te halen en betaalde ter plekke volledig. Alle partijen zijn tevreden. Bedankt AutoVendi voor de fijne verkoopervaring. Van deur tot deur gaan om auto's te verkopen is een nachtmerrie voor de verkoper. Verkopen op basis van wederzijds vertrouwen en respect via de telefoon is veel efficiënter.

De verkoop van Suzuki Alto

7 juli 2024

De verkoop van Suzuki Alto geeft Autovendi 5 sterren
Trustpilot   4,6 gebaseerd op 1065 beoordelingen
4,6  Gebaseerd op 1065 beoordelingen