Auto verkopen in Den Haag?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto verkopen in Den Haag

Via Autovendi.nl kun je je auto verkopen aan professionele kopers uit de regio. De koper die het meeste geld voor jouw auto over heeft, kan met jouw toestemming de auto kopen.

Hoe verkopen we jouw auto?

Het enige wat je hoeft te doen is je auto aanmelden en dat doe je door je kenteken in te vullen in het “kentekenveld”. Vervolgens geef je aan hoe we je kunnen bereiken als we goede biedingen hebben op je auto en voeg je een aantal foto’s toe.

Als je je auto eenmaal hebt aangemeld neemt een medewerken van onze auto verkoopservice contact met je op zodat jullie samen de auto kunnen taxeren aan de hand van de informatie die jij verstrekt als verkoper. En zodra alle gegevens compleet zijn gaan wij aan de slag met je auto zodat jij je auto kunt verkopen aan een koper in de regio van Den Haag.

Onze service is gratis

Als je je auto verkoopt via onze service, hoef je ons niets te betalen in tegenstelling tot veel andere sites waar je soms wel tientallen Euro’s kwijt bent om je advertentie op te laten vallen. Bij ons valt je auto altijd op en kun je helemaal gratis je auto verkopen.

Wel vragen we je om je auto zelf even in te leveren bij de koper. Maar die zit toch in de buurt van Den Haag dus dat zal geen probleem zijn, toch?

Landelijke service

Ook als je niet in Den Haag woont kunnen
we je helpen met de verkoop van je auto. Onze service is namelijk door heel Nederland en België. Woon je dus in Rotterdam, Amsterdam, Enschede of zelfs in Antwerpen? Geen zorgen! Wij verkopen je auto zonder problemen en het is ook nog eens de meest veilige manier om je auto te verkopen.

Meld je auto direct aan voor de verkoop of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Bel 074 2020500, chat via onze “live chat”, gebruik social media of maak gebruik van ons contactformulier.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016