Bovag staat achter AutoVendi

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Anoniem schreef:

    Ik had het artikel gelezen op nu.nl auto aangemeld en dit hele gebeuren heeft me aangenaam verrast. Zeer spontane jongen die mij telefonisch te woord stond. Goed uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Prijs opgehaald, ik ben ermee akkoord gegaan en de afhandeling verliep ook super.

    Goeie tip van medewerker Rene was om de auto te bekijken alsof ik hem zelf ging kopen. Met een soort van vergrootglas

  2. Ben geweldig door dhr Renee van auto Vendi gehopen om van mijn auto af te komen. In tijd van 1 dag was alles geregeld.ik heb versteld gestaan hoe snel alles wat af gewerkt. Gewelig, mijn complimenten aan Renee van auto Vendi. Bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *