Je Peugeot vandaag nog verkopen? Hoe doe je dat?
0

Je Peugeot vandaag nog verkopen? Hoe doe je dat?

 10 juni 2020

Peugeot, het merk van de Franse leeuw. De koning van de jungle en van de dieren. Een reden waarom een leeuw het logo is geworden van Peugeot.

De leeuw is een teken voor snelheid en kracht. Dat zijn de dingen waar Peugeot voor staat. Maar nu is het tijd om jouw Peugeot te verkopen. Hoe doe je dit? En wat is de beste prijs?

Bij Autovendi kopen wij alle auto’s. Dus wat voor een auto je ook hebt, wij kunnen je altijd verder helpen. Als je ons belt krijg je meteen een bod, en dat bod is dan ook gegarandeerd. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Peugeot, een lange geschiedenis.

Peugeot is ontstaan in 1810. Het Franse automerk is daarmee een van de oudste automerken ter wereld. Aan het prille begin van Peugeot stonden Jean-Pierre en Jean-Frédéric Peugeot, een metaalbewerkings- en productiefabriek. In 1889 bouwden zij de eerste stoomauto en deze werd geshowd op de wereldtentoonstelling in Parijs in datzelfde jaar. De primitieve auto had plaats voor twee personen, maar werd jammer genoeg niet in productie genomen. Hiermee werd het een van de eerste conceptauto’s. Peugeot maakte wat aanpassingen aan het ontwerp en de auto kwam in 1890 met variaties op de markt. In datzelfde jaar werd Peugeot S.A. opgericht. Tegenwoordig is dit een holding die bestaat uit Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel en Vauxhall.

Je tweedehands Peugeot verkopen

Je hebt je Peugeot nu zo lang en wil er keer van af. Maar hoe kun je dit het beste doen, en aan wie? Hoeveel tijd heb je überhaupt om in de verkoop te stoppen?

Peugeot is een van de meest populaire merken in Nederland. Maar tweedehands is dat anders. Daar doen de Duitse merken het veel beter. Vaak heeft dit te maken met het feit dat mensen niet veel vertrouwen hebben in de betrouwbaarheid van de auto. Peugeot heeft over de jaren heen redelijk wat steken laten vallen als het hier op aankomt. Dit maakt het echter niet onmogelijk om je auto te verkopen. Het RDW heeft al eerder omschreven hoe je je auto kan verkopen.

Particulier verkopen

Met wat geduld kun je jouw Peugeot makkelijk verkopen via een online openbare marktplaats. Met een goede advertentie en mooie foto’s kun je je auto verkopen voor een redelijke prijs. Toch kan dit lastig zijn, want je moet er veel tijd in steken.

Categorie : Auto verkopen blog