Jij gaat je Porsche verkopen
0

Jij gaat je Porsche verkopen

 19 juni 2020

Een merk van Duitse luxe, dat zich uitlaat over de ziel van het autorijden. Sterk op de weg, nog een keer sterker op het circuit. Niet alleen maar power en pk, maar “Intelligent Performance”. Porsche ten voeten uit.

Porsche heeft altijd gekozen om op de meest intelligente manier hun auto’s te ontwikkelen. Niet alleen op pure kracht, maar op wegligging zijn zij vaak het snelste. Maar de eigenaar van een Porsche die graag zijn auto wil verkopen, zal het lastig vinden. Er zijn namelijk weinig mensen die een Porsche willen kopen, waardoor het proces langer zal duren. Mocht je snel van je auto af willen, zijn wij van Autovendi.nl altijd bereikbaar.

De geschiedenis van Porsche

Aan het prille begin van Porsche staat een man genaamd Ferdinand Porsche. Toen hij in 1931 rondkeek op de automarkt, op zoek naar zijn eerste auto, zat er niets tussen wat hij zou willen. In plaats van zomaar er bij neer te zitten, begon Ferdinand te werken. Zijn eigen auto bouwen, een sportwagen, snel en simpel. Dat waren de doelen van Ferdinand. En in 1938 kwam die auto er. De eerste Porsche was de Porsche 64. Door het geniale design van Ferdinand was deze auto een gigantisch succes in de racerij en was Porsche meteen bekend als een premium merk.

Een interessant feitje

Een interessant kenmerk aan Porsche is dat het contactslot altijd aan de linkerkant van het stuur zit. Dit is overgebleven van de tijd van de tijd waarbij tijdens Le Mans, om de race te starten, de deelnemers naar hun auto’s moesten rennen. Door het contactslot aan de linkerkant te hebben had de bestuurder zijn rechterhand vrij om zijn gordel om te doen en de auto te schakelen om sneller weg te komen.

Een Porsche verkopen

Bij de verkoop van je Porsche vraag je je vast af waar je mee moet beginnen. Omdat er weinig mensen te interesseren zijn in een sportauto is het lastig om van de auto af te komen. En de auto verkopen aan de dealer is ook niet altijd een optie. Vaak geeft een dealer je namelijk een veel lagere prijs dan wat je hoort te krijgen. De beste optie is om even contact met ons op te nemen. Binnen enkele minuten hoor je wat je auto ongeveer waard is en als wij een bod op jouw auto uitbrengen is dat bod gegarandeerd. Wij kopen alle auto’s. Dan weet je meteen waar je aan toe bent en ben je ook snel van je auto af.
We hopen dat je nog lang kan genieten van je Porsche, en zo niet, dat we snel van je mogen horen!

Categorie : Auto verkopen blog