Eerlijk je auto verkopen


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Eerlijk je auto verkopen voor een goed bedrag
Er zijn ontzettend veel opties tegenwoordig om van je auto af te komen. Hele goede opties maar ook mindere opties. Eerlijk je auto verkopen en ook nog eens voor de juiste prijs kan dus lastig zijn. Wij adviseren je graag.

Een goede optie is bijvoorbeeld Marktplaats. Hier kijken dagelijks nou eenmaal veel mensen op dus er is genoeg bekijks. Een nadeel is echter dat er hierdoor ook veel mensen reageren waar je doorgaans helemaal geen contact mee wilt hebben.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer auto verkoopsites die zich jammer genoeg voordoen alsof zij net zo transparant werken als AutoVendi. En als particulier zijn kun je ze moeilijk uit elkaar houden waardoor de kans groot is dat je je auto verkoopt aan een partij die niet eerlijk handelt.

eerlijk je auto verkopen voor een goed bedrag
Eerlijke en betrouwbare partijen zoals AutoVendi.nl kun je aan een aantal punten onderscheiden van de rest.

Ten eerste zijn er veel goede recensies op het internet te vinden over AutoVendi.nl. Dat is natuurlijk al een groot pluspunt.

Daarnaast kun je aan het telefoonnummer vaak ook al zien of het een handelaar is die voor zichzelf een site heeft gemaakt of dat je met een professional te maken hebt. De bedrijven die vaak geen oog hebben voor de consument en alleen voor zichzelf hebben vaak ook geen speciaal nummer waar je naartoe kunt bellen. Het zijn meestal mobiele nummers of vaste nummers van hun garage.

Professionele sites kun je daarom herkennen aan een professioneel makkelijk nummer zoals het nummer van AutoVendi. 074 - 20 20 500.

Een niet te vergeten punt zijn bijvoorbeeld ook de algemene voorwaarden die zijn opgesteld om zowel de verkoper als koper te beschermen tegen misstanden of fraude. AutoVendi heeft deze bijvoorbeeld op laten stellen door professionele juristen gespecialiseerd in consumenten recht. Zo weet je als consument in ieder geval zeker dat het er bij AutoVendi altijd eerlijk aan toe gaat.

Gratis auto online verkopen
De diensten van AutoVendi zijn naast eerlijk, ook kosteloos. Bij ons kun je dus gratis je auto verkopen en je krijgt een gegarandeerd bod op je auto.

Onze auto taxatie experts bepalen de waarde van je auto en gaan daarna op zoek naar een koper voor de auto. Zodra er een aantal gegadigden voor je auto zijn dan wordt er in overleg met jou gekeken of je de auto wil verkopen. Je beslist dus altijd helemaal zelf.

Verkoop ook je auto via AutoVendi.nl. Ga naar onze home pagina en meld hem aan.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016