Auto verkopen? Meld nu aan


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Auto Verkopen aan garage

Als je van plan bent om je auto te verkopen dan kun je hiervoor direct naar een garage toe gaan. Mocht de garage interesse hebben dan is het natuurlijk snel geregeld. De kans bestaat echter dat de garage geen interesse heeft en je op zoek moet naar een andere garage of hij biedt nog lager dan de inkoopprijs. Heeft de garage wel interesse dan krijg je waarschijnlijk de standaard inkoopprijs maar die is waarschijnlijk te laag.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste prijs krijgt voor je auto dan kun je je auto het beste ook aanmelden bij AutoVendi.nl. Wij helpen je namelijk met de verkoop van je auto en bieden je auto naast garages ook aan bij professionele auto opkopers en grote inkoopbedrijven. Dit zijn allemaal professionals die meer kunnen bieden dan “de garage op de hoek van de straat”.

Bij AutoVendi bieden talloze bedrijven op je auto en er kan niet tweemaal hetzelfde geboden worden op je auto. Dit houdt in dat ieder bod op je auto steeds hoger wordt en onze auto taxatie experts hebben daar een grote invloed op. Samen met jouw kijken we namelijk met welke tactiek we de beste prijs kunnen krijgen voor je auto zodat jij snel je auto kunt verkopen.

Zodra je je auto hebt aangemeld en door ons gecontroleerd is, krijg je van ons een gegarandeerd bod zodra wij een aantal biedingen op je auto hebben ontvangen. Als het bod aan je verwachtingen voldoet kun je eventueel direct je auto online verkopen. Heb je nog even bedenktijd nodig dan is dat ook geen probleem. Het bod blijft namelijk vijf dagen staan zodat je op je gemak een beslissing kunt maken. Maar doorgaans is dat niet eens nodig.

Je kunt je auto gratis verkopen via AutoVendi.nl. Er hoeft dus geen courtage aan ons betaald te worden door jou als verkoper. Meld je auto direct aan via onze home pagina of bel ons op 074-2020500 als je meer informatie wilt.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016