Bestelwagen verkopen?


NL
auto verkopen autovendi


Je zit helemaal nergens aan vast en het is 100% gratis

Bestelwagen verkopen

Grijs kenteken, Busje, Bestelbus, Bestelauto, bedrijfsauto of bedrijfswagen, iedereen heeft er een andere naam voor en dat is prima. We weten allemaal wat ermee bedoeld wordt maar hoe noem je je bestelwagen als je hem wilt verkopen?

Bijna iedereen weet inmiddels dat inruilen geen verstandige optie is omdat je onderaan de streep toch weer veel te veel betaalt voor de nieuwe en particulieren die een bestelwagen willen kopen zijn er niet zoveel.

Het beste alternatief om je bestelwagen goed te verkopen is door de auto aan te melden op AutoVendi.nl. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of je nu bestelwagen of bestelbus in moet vullen want dat doen onze auto taxatie experts allemaal voor je. Maar hier zit het grote voordeel niet in.

Het grootste voordeel van je auto verkopen via AutoVendi.nl is dat het je onderhandelingspositie voor je nieuwe auto veel en veel sterker maakt. Als je niets in te ruilen hebt dan kun je namelijk flink over de prijs van je nieuwe bestelbus onderhandelen en dat is een hele normale gang van zaken want eigenlijk zit het autobedrijf ook niet te wachten op je oude bus.

Als je bij het autobedrijf aankomt met je oude bestelwagen en je komt met het verhaal dat je de bus wilt inruilen dan is het eigenlijk al te laat voor een goede onderhandelingspositie. De verkoper moet namelijk een hoge inruilprijs geven omdat je anders de deal niet doet bij hem maar die hoge inruilprijs betaal je zelf aan mee! Hij gebruikt een gedeelte van de marge die hij heeft op je nieuwe bus zodat het lijkt alsof je een wereldprijs terugkrijgt voor je oude bus.

lease auto verkopen infographic


Kortom, heb je geld teveel en maakt een duizendje meer of minder niet uit dan kun prima gaan inruilen. Wil je veel geld besparen door niet in te ruilen dan kun je gebruik maken van onze auto verkoopsite.

Bij AutoVendi.nl kun je gratis je auto verkopen en ook na de verkoop zijn er geen kosten aan verbonden. Je ontvangt een gegarandeerd bod op je auto op basis van de huidige marktwaarde.

Meld je bestelwagen aan via onze auto verkopen homepage of neem contact met ons op als je graag meer wilt weten over onze unieke auto verkoopservice. Bellen kan via 074-2020500 of stuur een mail naar contact@autovendi.nl.


Bel ons op
074 20 20 500
voor al je vragen.

Wij helpen je graag op maandag t/m donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur, vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Of stuur een mail naar: contactautovendi.nl

Vacatures

Blog

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Aanmelden als bedrijf

Affiliate programma

auto verkopen beste keus 2016