Bestedealvooruwauto.nl in uitzending van opgelicht
1

Bestedealvooruwauto.nl in uitzending van opgelicht

 5 december 2018

Auto verkoopsites zijn geen Bestedealvooruwauto.nl

U heeft ongetwijfeld in het programma Opgelicht gezien hoe de zogenaamde auto verkoopsite Bestedealvooruwauto.nl omgaat met consumenten. De werkwijze die zij voeren staat haaks tegenover dat van Autovendi en wij distantiëren ons van een dergelijke werkwijze. Helaas hebben de praktijken van Bestedealvooruwauto.nl een negatieve invloed op andere auto verkoopsites.

Bekijk hier de uitzending van Opgelicht terug. Vanaf ongeveer minuut 30.

KLIK HIER OM DE AFLEVERING TERUG TE KIJKEN

Werkwijze

Autovendi.nl werkt op een totaal andere manier. In tegenstelling tot Bestedealvooruwauto.nl werken wij enkel met onafhankelijke koopkrachtige partijen. Denk hierbij aan de merkdealer in uw dorp of stad. U krijgt via Autovendi.nl dus een echt bod van een echte dealer.

De autobedrijven Yournextcar.nl en Jouweersteauto.nl die in de uitzending voorbij komen hebben zich ook bij Autovendi.nl als koper proberen aan te sluiten. Vanzelfsprekend worden dit soort bedrijven niet toegelaten tot onze dienstverlening.

Waarom dit artikel?

De reden voor het schrijven van dit artikel is de storm aan verwijten die wij ontvangen van consumenten die denken dat wij een associatie hebben met- of op dezelfde manier werken al Bestedealvooruwauto.nl. Die informatie is niet juist en dat geldt voor nagenoeg alle andere verkoopsites.

 

Categorie : Auto verkopen blogTags :

Een reactie op “Bestedealvooruwauto.nl in uitzending van opgelicht

  1. Autoinkoop.nl bestaat niet voor niets al 33 jaar op, het zelfde adres.
    ook wij worden echt niet blij van dit soort bedrijven.
    Misschien moet er een keurmerk komen ??
    Uiteindelijk zal dit wel weer over waaien en zullen dit soort bedrijven gewoon verder gaan met deze praktijken

Reacties zijn gesloten.