Je auto particulier verkopen: Hier wat tips
0

Je auto particulier verkopen: Hier wat tips

 29 mei 2020

Het belangrijkste bij je auto verkopen is het beste geld krijgen voor je auto. En soms is het beste om je auto particulier te verkopen. Maar hoe zorg je ervoor dat je het juiste geld ervoor krijgt? En wat moet je allemaal doen? Hier wat tips!

Je auto privé verkopen kan op veel verschillende manieren. Maar je auto particulier verkopen kost ook veel tijd. Bij Autovendi hebben we al eerder gesproken over je auto particulier verkopen. Maar wij bieden ook een alternatief. Als je ons belt krijg je een van onze taxateurs aan de telefoon die je meteen kan helpen met je auto. Zij zullen samen met jou je auto doorlopen daarna een eerlijk bod uitbrengen op je auto. Dit bod is gegarandeerd. Mocht je in willen gaan om het bod dan regelen wij de verkoop van je auto. Hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent, en ben je zo van je auto af.

Je auto verkopen, wat is de beste manier?

Er zijn veel manieren om je auto te verkopen. Elke manier heeft zijn voor een nadelen. Hoe kies je de juiste methode? Er zijn enkele vragen die je jezelf moet stellen.
-Hoeveel tijd heb je om je auto te verkopen?
-Heb ik zin om alles er rondom te organiseren?
-Hoe snel wil ik van mijn auto af?
-Hoe belangrijk is zekerheid?
Als je deze vragen beantwoord is het al snel duidelijk wat je beste optie is.

Via advertentiewebsites

Je auto verkopen via advertentiewebsites is niet lastig. Het is een kwestie van geduld. Als je kijkt op een site zoals gaspedaal zie je dat allerlei auto’s in en uit gaan. Maar er zijn wel enkele problemen. Een bod van een particulier is namelijk niet gegarandeerd. Vaak is dit meer een indicatie van wat zij geloven de auto waard is en moeten eerst de auto komen zien en in rijden. Je kan dus bij het verkopen via een advertentiesite er rekening mee houden dat je auto lang stil staat. Dit kan lastig zijn. Ook zal je zelf moeten onderhandelen, en zelf de kosten van de advertentie moeten betalen.

Autohandelaren concurreren ook met particulieren. Hierdoor kan het nog lastiger worden om jouw auto te verkopen. Zorg er dus voor dat je goed onderzoek doet, want deze jongens staan professioneel in de markt.

Categorie : Auto verkopen blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *