Je benzine auto verkopen voor de best mogelijke prijs
0

Je benzine auto verkopen voor de best mogelijke prijs

 12 juni 2020

Je hebt je autootje nu een tijdje, maar het is nu echt tijd om over te stappen naar iets anders. Dus nu wil jij je benzine auto verkopen. De markt voor de benzineauto is breed en er is veel in te doen, hoe zorg je ervoor dat je jouw auto goed verkoopt?

Benzine auto’s staan nog altijd goed in de markt. Dieselauto’s gaan langzaam achteruit en worden minder waard, maar het marktaandeel dat zij verliezen lijkt vooral ingehaald te worden door elektrisch rijden en weinig invloed te hebben op de benzinemarkt.

Bij Autovendi kopen wij alle auto’s voor een eerlijke prijs. Je kan ons bellen en dan krijg je een bod, waarna dat bod ook gegarandeerd is. Met onze taxatie experts zorgen we ervoor dat je altijd eerlijk behandeld wordt.

Je benzine auto verkopen voor de best mogelijke prijs

Natuurlijk wil je de beste prijs krijgen voor je tweedehands auto. De automarkt tegenwoordig verandert snel. Diesels worden snel steeds minder waard, en elektrische en hybride auto’s worden steeds groter. Maar de waarde van benzine auto’s blijft redelijk constant. Daarbij komt het feit dat men steeds eerder een tweedehands auto koopt dan een nieuwe auto. Dit omdat tweedehands auto’s steeds beter worden. De auto’s zijn langer betrouwbaar, en ze gaan ook steeds langer mee. Meer dan vijftig procent van alle auto’s in Nederland is voor 2010 gebouwd.

Benzine auto’s in de huidige markt.

Als je kijkt naar een website zoals gaspedaal.nl zie je dat er nog veel benzine auto’s te koop zijn. Maar ook zie je dat er nog veel diesels zijn. De reden dat diesels niet goed verkopen is sinds onder andere het Volkswagen schandaal, waardoor bleek dat diesel toch niet zo zuinig was als dat het werd neergezet.

Diesel werden voor een goede tijd gezien als een schoner alternatief voor benzine, met de meest moderne technologieën om uitstoot te minimaliseren. Dit bleek allemaal een leugen. Gelukkig hoeven eigenaren van benzine auto’s zich hier geen zorgen om te maken. Dingen als milieuzones, verbod op de auto en hogere belasting zijn allemaal dingen niet belangrijk voor de benzineauto. Dit is als verkoper dus zeer voordelig.

Waarschijnlijk is nu het ideale moment om je benzine auto te verkopen. Met de opkomst van hybride en elektrische auto’s gaat het steeds lastiger worden om van je benzine auto af te komen. Dus ga nu de markt op en probeer je auto te verkopen!

Categorie : Auto verkopen blog